3 Απρ 2014

Όλα για την πρόκριση!

Όλα για την πρόκριση!Ώρα Φλωρεντίας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Παρασκευή (4/4, 19:00) θα διεκδικήσει κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του LEN Trophy, στην υδατοσφαίριση των γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες ανοίγουν την αυλαία του φάιναλ φορ στην ιταλική πόλη, στοχεύοντας στον δεύτερο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, μετά το 2008 και στην αντίστοιχη διοργάνωση που έλαβε χώρα και πάλι επί ιταλικού εδάφους στην Πάντοβα.
Πάνοπλες όλες οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη, θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση κόντρα στην Κίνεφ, που θεωρητικά είναι και το φαβορί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει και πολλά. Άλλωστε οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν, σε φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ, έχοντας από μία νίκη, το 2010 στην Κέρκυρα οι Ρωσίδες στον ημιτελικό και το 2011 στην Ισπανία ο Ολυμπιακός στον μικρό τελικό.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια της αρχηγού της ομάδας, Φιλιώς Μανωλιουδάκη, η οποία σημείωσε λίγο πριν από τη μεγάλη «μάχη»: «Την Κίρισι την ξέρουμε καλά, όπως γνωρίζουμε και τις δικές μας δυνατότητες. Η ομάδα έχει τα φόντα να περάσει στον τελικό αλλά θα πρέπει να πιάσει πολύ καλή απόδοση σ' όλο τον ημιτελικό. Είμαστε έτοιμες για μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Ο Ολυμπιακός συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και με όπλο την καλή άμυνα έχει πολλές πιθανότητες να παίξει το Σάββατο στον τελικό. Δεν νομίζω να υπάρχει μεγάλο φαβορί σ' έναν ημιτελικό. Η ομάδα που μέσα στην πισίνα παίξει καλύτερα και δείξει πως θέλει τη νίκη περισσότερο είναι αυτόματα και το φαβορί», ήταν τα λόγια της.
Ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια για την πρόκριση θα έχει στο πλευρό του και αρκετούς φιλάθλους του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Φλωρεντία από το Λονδίνο και από πόλεις της Ιταλίας.
Αργότερα θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της οικοδέσποινας Φλωρεντίας και της επίσης ρωσικής Χάντι Μανσίσκ.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Εύη Τετζαλιδου, Μπρον Νοξ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Άλκηστης Αβραμίδου, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπάρμπαρα Μπούικα, Αγγελική Βασιλακοπούλου. Μαζί με τον προπονητή Χάρη Παυλίδη θα είναι και ο συνεργάτης του Γιάννης Μπενόπουλος και η μάνατζερ Αλέκα Καλογερά. Την αποστολή συνοδεύει η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη.
Το πρόγραμμα
Παρασκευή 4/4
19:00 Ολυμπιακός-Κίνεφ Κίρισι
20:30 Φλωρεντία-Χάντι Μανσίσκ

Σάββατο 5/4
19:00 Μικρός τελικός
20:45 Τελικός

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:05 FC Basel - Valencia CF 3-0,Porto - FC Sevilla 1-0,AZ Alkmaar - Benfica Lisbon 0-1,Olympique Lyon - Juventus 0-1(videos).Europa League

 

Live Streaming.21:30 Panathinaikos - Unicaja Malaga 69-60,Laboral Kutxa - Fenerbahce 95-73,Bayern Munchen - Maccabi Tel Aviv 92-94 Euroleague


Διάλογος Μαρινάκη-Βρύζα


Ο ΝΤΙΚ ΜΠΑΒΕΤΑ Ο αειθαλής διαιτητής των 2.633 αγώνων!

 

Μαρινάκης σε Αλαφούζο: "Δεν φοράς παντελόνια". Κωνσταντίνου: "Ελα έξω χωρίς τους μπράβους"

 

Η σκοτεινή πλευρά των αστεριών…

 

Μώραλης: "Στο τέλος υπήρξε συμφωνία"

 

Μπαρτομέου: "Ερευνούμε ποιος προσπαθεί να βλάψει την Μπαρτσελόνα"

 

Ρούνεϊ: Ήρθε με τις τάπες ο Σβαϊνστάιγκερ

 

Βραζιλιάνοι, νάνοι και παιχταράδες

 

«ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ. ΤΟ ΗΘΕΛΕ» Πέπε: «Αν ήμουν ο Μπουσκέτς, θα με είχαν διώξει από την Ισπανία»

 

«Υπάρχει οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο»

 

O Bαρούχας για τη διαιτησία στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

 

Στο πλευρό του Μπενίτεθ ο 19χρονος Ισαΐδης

 

Πλάθα: «Κόντρα στα προγνωστικά στο ΟΑΚΑ»

 

Live Streaming.21:45 Paris Saint Germain - Chelsea 3-1(video),Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0(video) Champions Leagu

Δεν υπάρχουν σχόλια: