9 Απρ 2014

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

Ο Πελέ, γνωστός για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του, κατάφερε να στρέψει ακόμη μια φορά τα φώτα πάνω του σχολιάζοντας εργατικό ατύχημα σε υπό κατασκευή στάδιο.




Ο ''βασιλιάς του ποδοσφαίρου" κλήθηκε να σχολιάσει τον θάνατο εργάτη κατά την διάρκεια έργων στο στάδιο Ιτακεράο του Σάο Πάουλο, όταν έπεσε από ύψος 15 μέτρων.

"Είναι κάτι φυσιολογικό, μπορεί να συμβεί. Αλλά η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι οι δομές, τα αεροδρόμια για στην Βραζιλία κανένας δεν ασχολείται. Επέστρεψα προσφάτως αεροπορικώς στην Βραζιλία και το αεροδρόμιο βρισκόταν σε μια κατάσταση χάους. Αυτή είναι η δική μου ανησυχία"

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona,Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Manchester United Champions League

 

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

 

Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

 

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

 

Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν

 

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

 

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"


Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: