7 Απρ 2014

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

Δυο ημέρες ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο Σα Πίντο με την προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό
Θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες του τόσο από την κούραση όσο και από την πίεση που ένιωθαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ξάνθη, ο Σα Πίντο τους έδωσε δυο ημέρες ρεπό. Ο Πορτογάλος που πανηγύρισε δεόντως τη νίκη επί των Ακριτών είδε την ομάδα του να… κλείνει τα στόματα όσων βιάστηκαν να μιλήσουν για διάφορα σενάρια και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την τελευταία αγωνιστική. Έτσι, οι ρυθμοί θα ανέβουν για το προσεχές ματς από την Τετάρτη (9/4) το πρωί στις 10 με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Πηγη:Onsports

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"


Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ


Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού


 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: