9 Απρ 2014

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»Ο Μάρντι Κόλινς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως κάθε μέρα που περνάει αισθάνεται καλύτερα μέσα στην ομάδα.


Ο Μάρντι Κόλινς στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό και ο ίδιος παραδέχεται πως αισθάνεται πιο εξοικειωμένος με την ομάδα πλέον. Ο Αμερικανός μίλησε πριν την ανοικτή προπόνηση των «ερυθρόλευκων» και αρχικά ανφέρθηκε στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς στην Ευρωλίγκα απέναντι στον Παναθηναϊκό το οποίο και θέλουμε να κερδίσουμε. Κάνουμε σκληρή προπόνηση το τελευταίο διάστημα ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Είναι ένα παιχνίδι που όλοι μας έχουμε έξτρα κίνητρο ώστε να το κερδίσουμε».
Ο Αμερικανός μίλησε και για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στα play offs: «Δεν έχει σημασία αν θα αντιμετωπίσουμε την Ρεάλ ή την ΤΣΣΚΑ. Δεν διαλέγουμε αντίπαλο και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για όποια ομάδα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Και οι δύο ομάδες είναι εξαιρετικές και πολύ δύσκολες, αλλά εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να πάρουμε απέναντι τους τις νίκες που θέλουμε».
Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στην προσωπική του άνοδο στην απόδοσή του: «Το ότι έχει βελτιωθεί η απόδοση μου εξηγείται σε ορισμένα πράγματα. Καταρχάς το τελευταίο διάστημα είχαν έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι και οι ενοχλήσεις που είχα δεν με άφηναν να προσφέρω αυτά που μπορώ. Τώρα όμως νιώθω αρκετά καλά. Επίσης, όσο ο καιρός περνάει και παίζω όλο και περισσότερο με την ομάδα, με βοηθάει, καθώς έχω εξοικειωθεί περισσότερο με τους συμπαίκτες μου. Στα τελευταία παιχνίδια έχω πάρει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής και μαθαίνω καλύτερα την τακτική της ομάδας. Σαν παίκτης στις ομάδες που ήμουν συνήθιζα να παίρνω περισσότερο συχνά την μπάλα και να αναλαμβάνω περισσότερες επιθέσεις, κάτι που δεν χρειάζεται να κάνω εδώ. Έχω άλλο ρόλο στον Ολυμπιακό. Σαν play maker παίζω καλύτερα εδώ, κάνω αυτά που χρειάζεται και προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο της ομάδας μας».

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona,Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Manchester United Champions League


Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

 

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

 

Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν

 

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"

 

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

 

Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: