9 Απρ 2014

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

Ιταλικό… πρέσινγκ σε ΚαρέληΟι εκπληκτικές εμφανίσεις του Νίκου Καρέλη το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες ομάδες του εξωτερικού, ειδικότερα της Ιταλίας που τον παρακολουθούν στενά.

Περισσότερες από δύο είναι οι ιταλικές ομάδες που έχουν κάτω από το «μικροσκόπιό» τους τον Νίκο Καρέλη.
Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν θυμίζει σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που κάποιοι βιάστηκαν να… βαφτίσουν υποτιμητικά «παλαιστή». Έχοντας βρει πλέον σαφή ρόλο μέσα στο γήπεδο και απολαμβάνοντας την εκτίμηση του Γιάννη Αναστασίου, ξεδιπλώνει στον αγωνιστικό χώρο το ταλέντο του, βάζοντας μάλιστα και επιπλέον στοιχεία στο παιχνίδι του.
Αν στα παραπάνω προσθέσει κανείς και το γεγονός πως μιλάμε για έναν παίκτη ηλικίας μόλις 21 ετών, είναι εύκολο να αιτιολογηθεί το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για αυτόν. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «sportal», Κάλιαρι και Ουντινέζε ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή και σύντομα θα το δείξουν και έμπρακτα καταθέτοντας σχετική πρόταση για την αγορά.
Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τζιανλούκα Τίτσι, ο οποίος παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος του Καρέλη στην Ιταλία και τονίζει –χωρίς να αναφέρεται σε ονόματα- πως οι ομάδες της Serie A που παρακολουθούν τον επιθετικό του Παναθηναϊκού είναι περισσότερες.
«Προφανώς και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα ονόματα των συλλόγων που ενδιαφέρονται, όμως είμαι σε θέση να αποκαλύψω ότι είναι περισσότερες από δύο. Γεγονός είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αντίρρηση σε μια μετακίνηση αφού αυτήν την περίοδο το ταμείο της ομάδας δεν ευημερούν. Θα είναι μια καλή συμφωνία τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ομάδα που θα τον αποκτήσει αφού ο νεαρός διαθέτει ταλέντο, αποφασιστικότητα και τη διάθεση να διακριθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Τίτσι.
Από τους «πράσινους» δεν υπάρχει κάποια αντίδραση -άλλωστε μιλάμε για φιλολογικού τύπου ενδιαφέρον- όμως μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα γι' αυτήν από τον τρόπο που κύκλοι του Παναθηναϊκού σχολίαζαν αντίστοιχες φήμες για πώληση του Μπεργκ. Τότε, είχε γίνει γνωστό πως θα παραχωρούσαν τον Σουηδό μόνο αν ερχόταν πρόταση πολύ μεγάλη.
Προφανώς, κάτι αντίστοιχο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Καρέλη, ο οποίος ήταν -με διαφορά κιόλας- ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη εξέλιξη στη διάρκεια της χρονιάς και σίγουρα το «τριφύλλι» δεν θα τον παραχωρούσε για... ψιλά, ειδικά αν εξασφαλίσει θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου...

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona,Live Streaming.21:45 Bayern Munchen - Manchester United Champions League

 

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

 

Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

 

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

 

Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν


ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"

 

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

 

Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: