20 Απρ 2014

Live Streaming.18:10 Everton FC - Manchester United 2-0 England Premier League

Εβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0Ξανά γκολ ο Κέβιν Μιραλάς

Η Εβερτον νίκησε πολύ εύκολα (2-0) την Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το Champions League (-1 από Αρσεναλ).





Αν και το 2-0 είναι ένα πολύ καθαρό σκορ, δεν μπορεί να περιγράψει τη διαφορά που είχαν τα Ζαχαρωτά από τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκανε πλάκε σε αυτή του Μόγιες στην επιστροφή του στο «Γκούντισον Παρκ» και με χαρακτηριστική άνεση και σαφή ανωτερότητα την άφησε στο -6 από την 6η θέση και την Τότεναμ -με ματς λιγότερο- τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Αντίθετα, η Εβερτον μείωσε στον έναν πόντο από την Αρσεναλ και ελπίζει να την προσπεράσει στις στροφές που απομένουν. Εσπασε τα κοντέρ το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ που για πρώτη φορά έφτασε τις 20 νίκες στην Premier League πετυχαίνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση ever μετά την σεζόν 1986-87, όταν είχε φτάσει τις 26. Η Γιουνάιτεντ είχε να χάσει 11 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία από τη σεζόν 1989-90, ενώ να χάσει και τα δύο ματς από την Εβερτον από την περίοδο 1969-70.
Το ματς δεν ήταν από αυτά που σου μένουν, όμως η Εβερτον ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος του η καλύτερη ομάδα. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήλεγξε από την αρχή τον ρυθμό κόντρα σε μία Γιουνάιτεντ που δεν υπήρχε στο τερέν. Και δεν υπήρχε κυριολεκτικά, αφού στο πρώτο μέρος δεν έκανε ούτε ένα σουτ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι γηπδούχοι όσο περνά η ώρα να ανεβαίνουν, ενώ με τους Μπάρκλεϊ (9') και Νέισμιθ (23') είχαν σουτ με καλές προϋποθέσεις.
Το σκορ άνοιξε στο 28'. Ο Φιλ Τζόουνς προσπάθησε να βάλει τάκλιν σε σουτ του Λουκάκου εκτός περιοχής, όμως βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι και ο Μπέινς ξεγέλασε από τη βούλα τον Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν ικανή να αντιδράσει και παρά το 1-0 η εικόνα δεν άλλαξε, με την Εβερτον να πιέζει όπως και πριν. Στο 43' ήρθε και το δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν πολύ ωραίο. Ο Νέισμιθ άνοιξε την κόντρα, πέρασε τη μπάλα στον Κόλεμαν, εκείνος βρήκε τον Μιραλάς μέσα στην περιοχή και ο Βέλγος με δυνατό τελείωμα στη γωνία έγραψε το 2-0. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει πλέον 8 γκολ και 8 ασίστ σε 32 ματς στη φετινή Premier League.
Περισσότερα σε λίγο...
Εβερτον (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Χάουαρντ, Μπέινς, Ντιστέν (46' Αλκαράς), Στόουνς, Κόουλμαν, Μπάρι, ΜακΚάρθι, Μπάρκλεϊ (70' Οσμαν), Μιραλάς (94' ΜακΓκίντι), Νέισμιθ, Λουκάκου.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόγιες): Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Εβανς (61' Τσιτσαρίτο), Μπίτνερ, Κάρικ, Φλέτσερ, Μάτα, Νάνι (61' Βαλένσια), Καγκάβα (75' Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ.
Διαιτητής: Κλάτενμπεργκ

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.22:30 Miami Heat vs Charlotte Bobcats 99-88 NBA

 

Live Streaming.22:00 FC Barcelona vs Athletic Bilbao 2-1(video) Primera Division

 

Δεν… πέφτει ο Στέφενς!

 

Preview: Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ

 

Live Streaming.20:00 Galatasaray vs Barcelona 75-78 Euroleague - Play Offs

 

ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Έτσι θα μοιραστούν τα εισιτήρια του τελικού

 

Live Streaming.20:00 San Antonio Spurs vs Dallas Mavericks 90-85 NBA PLAY OFF -

 

Preview: Ολυμπιακός - Ρεάλ

 

Προπονήθηκε ο Ρονάλντο


Ο Λάσο προειδοποιεί τη Ρεάλ

 

Live Streaming.16:00 Hull City v Arsenal 0-3(video) Premier League



Σαββίδης: "Οι δυσκολίες δεν μας λυγίζουν, θα πετύχουμε"

 

Σαν σήμερα, 20 Απριλίου.

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν το Coupe de la Ligue(video)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: