11 Απρ 2014

Live Streaming.19:45 Zalgiris vs Real Madrid 87-80,Galatasaray vs Partizan 64-55 Euroleague.Eastern European Time

Ζαλγκίρις Κάουνας - Ρεάλ Μαδρίτης 87-80

Η Ζαλγκίρις έκανε την έκπληξη και επικρατώντας με 87-80 της Ρεάλ έστειλε τους Ισπανούς πάνω στον Ολυμπιακό στα play offs. Φοβερός ο Ντέντμον που έσπασε όλα τα κοντέρ και τα ρεκόρ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Με Μπαρτσελόνα στα playoffs η Γαλατά!

Μπαρτσελόνα, Γαλατά,bartselona, galataΗ Γαλατάσαραϊ επικράτησε 64-55 της Παρτίζαν και προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: Sport 24



ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.


ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

 

Live Streaming.21:30 FC Schalke 04 vs Eintracht Frankfurt Germany 1. Bundesliga

 

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΥΪΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ Στη Ρώμη για εξετάσεις ο Μαντούρο!

 

«Αν περιορίσουμε τους Ρονάλντο και Μπέιλ περάσαμε»

 

Η εξέταση των φακέλων αδειοδότησης

 

Οι αρνητικές βραδιές του Διαμαντίδη στην Ευρωλίγκα

 

Η κατάρα του Ιμπραχίμοβιτς στα νοκ-άουτ

 

Είναι μεγάλος μάγκας ο Σλούκας

 

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League!

 

Ο Σπάθας στα Πηγάδια

 

Οι Τούρκοι "δένουν" τον Ζντοβτς

 

Ένας γίγαντας στο λύκειο (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: