9 Απρ 2014

Live Streaming.21:45 Atletico Madrid - Barcelona 1-0(video),Bayern Munchen - Manchester United 3-1(video) Champions League

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1,bagern monachou-mantsester giounaitent 3-1Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με το εκπληκτικό σουτ του Εβρά και απείλησε τη Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο οι Βαυαροί απάντησαν άμεσα και ανατρέποντας το σκορ (3-1) πήραν την πανηγυρική πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League. Την Παρασκευή στις 13:00 η κλήρωση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-0,atletiko madritis-bartselona 1-0Ιστορία έγραψε η Ατλέτικο στο Βιθέντε Καλδερόν. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε νίκησε 1-0 την Μπαρτσελόνα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 40 χρόνια. Χρυσός σκόρερ ο Κόκε στο 5'. Για πρώτη φορά μετά το 2007 εκτός ημιτελικών η Μπάρτσα.

Πηγή: Contra

Ο «ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ» ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Κόλινς: «Προσπαθώ να μένω συνεπής στο πλάνο»

 

Έκανε εξετάσεις ο Ρονάλντο

 

Τι ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης

 

«Θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

 

Θέλει Σκουφέτ η Μίλαν

 

Ιταλικό… πρέσινγκ σε Καρέλη

 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑΝ Αντσελότι: «Υποφέραμε!»

 

Σάντος: "Έχω αρχίσει επαφές, αλλά δεν βιάζομαι"

 

Σάλος με τις δηλώσεις Πελέ

 

Σα να έπαιζε ο Ρονάλντο! (vid)

 

Τι λένε Αλβέρτης-Μπαρτζώκας πριν το ντέρμπι!

 

Μόγιες: "Θέλουμε τελικό Champions League"

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Paris Saint Germain 2-0,Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0(στοιχεια των αγωνων) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: