7 Απρ 2014

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan 1-2 Italy Serie A,Tottenham Hotspur vs Sunderland 5-1(vid).England Premier League

Αγχωμένο «διπλό» η Μίλαν, 2-1 την Τζένοα | onsports.gr Αγχωμένο «διπλό» η Μίλαν, 2-1 την Τζένοα

Στους 45 βαθμούς έφτασαν με αυτό το τρίποντο οι «ροσονέρι», στους 39 έμειναν οι γηπεδούχοι
Μπορεί πριν τη συμπλήρωση του 60ου λεπτό η Μίλαν να προηγούνταν ήδη με 2-0 στην έδρα της Τζένοα, αλλά στο φινάλε αγχώθηκε καθώς οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο ματς στο τελευταίο τέταρτο με γκολ του Μόττα.
Οι παίκτες του Κλάρενς Ζέεντορφ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 20’ με γκολ του Τααράμπ που σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής, ενώ τα τέρματα των φιλοξενούμενων διπλασίασε ο Χόντα στο 56’ μετά από μπαλιά του Τααράμπ. Η Τζένοα κατάφερε να μειώσει στο 73’ με τέρμα του Μόττα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε ως το σφύριγμα της λήξης. Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί πως ο Φετφατζίδης αγωνίστηκε βασικός στο «Λουίτζι Φεράρις» και αντικαταστάθηκε στο 83’.
Τζένοα: Περίν, Ντε Μάιο, Μπουρντίσο, Μαρκέσε, Αντονέλι (83' Κονάτε), Μόττα, Στουράρο, Μπερτολάτσι, Σκούλι (69' Σεντουριόν), Τζιλαρντίνο, Φετφατζίδης (82' Καλάιο)
Μίλαν: Αμπιάτι, Μεξές, Ραμί, Κονστάντ, Μπονέρα, Χόντα, Μοντολίβο, Κακά (88' Πόλι), Τααράμπ (83' Μπίρσα), Ντε Γιόνγκ, Πατσίνι (74' Μπαλοτέλι)

Πηγη:Onsports

Διέσυρε την Σάντερλαντ η Τότεναμ

Διέσυρε, Σάντερλαντ, Τότεναμ,diesyre, santerlant, totenamΒαριά ήττα γνώρισε η Σάντερλαντ στο Ουάιτ Χαρτ Λέιν»

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

 

Πηγή: Goal

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ

 

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού



 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: