15 Απρ 2014

To πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014

To πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014
To υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων το 2014.
Οι εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινούν την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, ενώ οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014. Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 23-6-2014 ως και 4-7-2014. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 19-6-2014.


Δείτε αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων 2014

Πηγή: Newsbeast.gr

EYΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ!!!!

 

Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟ 12.000 ΕΥΡΩ!!!.Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.

 

Live Streaming.21:45 Roma - Atalanta Bergamo 3-1(video) Italy Serie A,Real Madrid - Almeria 4-0 (video)Spain LIGA BBVA

 

ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΤΟΣ 7 ΗΜΕΡΩΝ.Η ΑΝΤΙΠΟΛΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...ΕΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ... ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΜΟΦΩΝΑ!!!.(ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 10 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ).Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΠΔΔ,ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ....(Ο χρωματισμος και ο σχολισμος του χειριστη του blog...δημοκρατικο ον δεν ειμαι και σε οποιον δεν αρεσει και εχει μεγαλωσει με ευγενης τροπους να αλλαξει πλευρο!!)

 

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ???.ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!ΚΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ....

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.



ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.... που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη 23/08/2011 (νύχτα προς 24/08/11)????.

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΙΩΤΗ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ???.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ FLY KAI H E.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΑ???.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!.

 

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Olympiakos 99-71 Euroleague

 

Ανανέωσε ο Χρήστου

 

Live Streaming.20:00 Barcelona - Galatasaray Liv Hospital Istanbul 88-61 Euroleague.

 

Live Streaming.21:45 Arsenal - West Ham 3-1(videos) Premier League


Με 20 για την ανατροπή

 

Δραστική μείωση των τιμών των ευρωπαϊκών αγώνων της επόμενης σεζόν


Μεσίστια η σημαία της Αγγλίας σε ένδειξη πένθους

 

Φώτσης: «Όλα για την πρόκριση»

 

Ο Ιωαννίδης απειλούσε να μην ξεκινήσει το ματς στα Πηγάδια

 

Νεϊμάρ σε Καρνέζη: Γιατί δεν έπαιζες τόσο καιρό;

 

"Ψήνει" Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα ο Θουμπιθαρέτα

 

Ζαραδούκας: "Άθλος η παραμονή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: