13 Μαΐ 2014

Μία από τα ίδια ή, όλοι θα πάρουν κάτι…

Μία από τα ίδια ή, όλοι θα πάρουν κάτι…Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο sport-fm.gr το φινάλε των πλέϊ οφς και… συνδυάζει κάποια πράγματα.

•Πλησιάζουν προς το τέλος τους και τα φετινά πλέϊ οφς. Δύο αγωνιστικές γίνονται μέσα σε τέσσερις ημέρες (Τετάρτη-Σάββατο) και εκεί θα κριθούν όλα.
•Για να δούμε αν ισχύσει αυτό που γίνεται συνήθως κάθε χρόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο: δηλαδή ο Ολυμπιακός να παίρνει το πρωτάθλημα κι ο Παναθηναϊκός να παίρνει τα πλέϊ οφς!
•Η, αν φέτος θα δούμε κάτι διαφορετικό. Πιο… πολυσυλλεκτικό: να πάρει κάτι ο καθένας! Ο Ολυμπιακός το πιο σημαντικό τρόπαιο, το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ την πρώτη θέση στα πλέϊ οφς, που του δίνει ελπίδα για Τσάμπιονς Λιγκ. Κι ο Παναθηναϊκός το κύπελλο, μία κούπα γοήτρου.
•Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι σε μειονεκτική θέση, λόγω της αφαίρεσης των τριών βαθμών-πληρώνει τις «μαγκιές» που έγιναν στην Τούμπα στον α΄ ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Όμως, ίσως αυτή η τιμωρία να έχει δώσει στην ομάδα του παραπάνω πάθος και δύναμη. Με την καλλιέργεια δηλαδή στη Θεσσαλονίκη ενός κλίματος αδικίας, ίσως η ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει πάρει μία ψυχολογική ώθηση, σε συνδυασμό με τη δίψα της να αποδείξει ότι δεν άξιζε την απώλεια του κυπέλλου με την τεσσάρα από τον Παναθηναϊκό.
•Ίσως πρέπει να προσέξουμε ότι ο ΠΑΟΚ στα πλέϊ οφς έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του. Κι όμως γύρισε το ματς στο Περιστέρι, ισοφάρισε στη Λεωφόρο κι ισοφάρισε και τον Αστέρα στην Τούμπα, χάνοντας τη νίκη μόνο και μόνο λόγω της τριπλής σωτήριας επέμβασης του γκολκίπερ της Τρίπολης στο 90ο λεπτό. Σε ένα ματς προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ και το τέλειωσε 3-0…
•Από την άλλη, το πλεονέκτημα του Παναθηναϊκού παραμένει ότι μπαίνει πιο καλά στα παιχνίδια του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει προηγηθεί και στα τέσσερα. Με τη διαφορά ότι στα δύο πρώτα ισοφαρίστηκε, ενώ στα δύο με τον Αστέρα κράτησε τη νίκη.
•Τέλος πάντων, οι πιο μεγάλες ομάδες πήραν διαφορά από τις άλλες δύο ακριβώς στα παιχνίδια στο μέσο των πλέϊ οφς. Εκεί που έπρεπε Ατρόμητος κι Αστέρας να δείξουν αν έχουν τα κότσια να πάνε για τις δύο πρώτες θέσεις, έχασαν μέσα-έξω από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Όλα τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες κρίνονται. Γι΄αυτό κι έχουμε τρεις ισοπαλίες και τρία ματς που έληξαν στο γκολ. Ακόμη δε κι οι τριάρες στα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0 κι Αστέρας-ΠΑΟ 1-3 κρίθηκαν στις λεπτομέρειες

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.21:45 Germany vs Poland Friendlies

 

Οι παίκτες της Σέλτικ κούρεψαν τον κάμεραμαν (video)

 

Με Νάστο στη Λεωφόρο

 

Με Βιεϊρίνια η Πορτογαλία

 

Ανανέωσε ο Τέρι

 

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΛΟΛΙΟ....3/8/2010.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ....Πωλουνται οικοπεδα διπλα στο κυμα....μονο για ξενοδοχειακες μοναδες!!!!

 

Πέντε μεταγραφές θέλει ο Γκουαρντιόλα

 

«Οι 29… εκλεκτοί του Σάντος για το Μουντιάλ»

 

Με Σαββίδη το συλλαλητήριο

 

Αποσύρθηκε και το... ευχαριστήθηκε (VIDEΟ)

 

ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΟΥ! Εκτός Εθνικής ο Καμπαγιέρο λόγω Μέσι;


Χυδαία επίθεση Στέρλινγκ στον Μάτζικ Τζόνσον (VIDEO)

 

Χρωστάει ο Τσάμπι Αλόνσο!

 

Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: