1 Μαΐ 2014

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Λάζοβιτς, Κουρμπέλης και... Αργεντινή

Λάζοβιτς, Κουρμπέλης και... Αργεντινή
Μετά την εξασφάλιση - και μαθηματικά - της ανόδου στη Football League, στην ΑΕΚ επικεντρώνονται όλο και περισσότερο στο θέμα του προγραμματισμού της επόμενης σεζόν. Αυτό αφορά, ασφαλώς, το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, καθώς υπάρχει και το γηπεδικό. Η «Ενωση» έχει πραγματοποιήσει, ήδη, 11 μεταγραφές για τη νέα χρονιά και έτσι, με αυτή την «άνεση», οι προσπάθειες γίνονται, πλέον, κυρίως για κινήσεις που θα μπορέσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς.
Ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός της Παρτιζάν έχει προταθεί εδώ και καιρό στην ΑΕΚ και εξετάζεται, καθώς έχει τις προδιαγραφές που χρειάζονται, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, χωρίς να σημαίνει ότι είναι ο μόνος που απασχολεί. Ο Λάζοβιτς γνωρίζει τα δεδομένα της ΑΕΚ, δεν προβληματίζεται για το γεγονός της συμμετοχής στη Football League, καθώς τον ικανοποιεί η παρουσία στο ΟΑΚΑ το οποίο γνώρισε ως αντίπαλος της ΑΕΚ στους αγώνες με τη Ζενίτ και κυρίως η προοπτική του νέου γηπέδου.
Ωστόσο, στην «Ενωση» εκτιμούν ότι μπορεί να βρεθεί και κάτι καλύτερο, ενώ η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη και θα εξαρτηθεί και από το οικονομικό, αλλά και από το χρόνο του συμβολαίου που θα του προταθεί. Συν τοις άλλοις, αναμένεται ο Σέρβος να έχει και προτάσεις από άλλες ομάδες.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης από το εξωτερικό, σύντομα άνθρωπος της ΑΕΚ θα κάνει ταξίδι στην Αργεντινή για παίκτες, με στόχο να βρει «λαχεία» σε μικρή ηλικία και προσιτή τιμή, παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν και αργότερα ίσως να ενισχύσουν και τα ταμεία σε περίπτωση μεταπώλησης. Στο παρελθόν η «Ενωση» έχει κάνει επιτυχημένες κινήσεις από τη συγκεκριμένη αγορά, αλλά και μεταγραφές που δεν απέδωσαν.
Οσο για την ελληνική αγορά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος προχώρησε σε διάψευση δημοσιεύματος βάσει του οποίου ο ίδιος εισηγήθηκε την απόκτηση των Γούτα και Φουρλάνου. «Θα ήθελα να διαψεύσω σημερινό δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο φέρομαι να εισηγήθηκα για να εντάξουμε στην ομάδα μας τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Γούτα και Σπύρο Φουρλάνο», αναφέρει η δήλωση του «Λύμπε». Ωστόσο, ενδιαφέρον υπάρχει, δεδομένα, από την ΑΕΚ.
Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που ανεβαίνει όλο και περισσότερο στην εκτίμηση των ανθρώπων της «Ενωσης». Η παρουσία του, την Τετάρτη (30/4), ως αμυντικός μέσος με τον Αστέρα στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν ενθαρρυντική και πλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση στους Αρκάδες, αλλά και στον ίδιο, για την απόκτησή του.

Πηγή: Goal

Live Streaming. 22:05 Valencia CF vs FC Sevilla 3-1(3-3)(videos),Juventus vs SL Benfica 0-0(1-2) Europa League


Και ο Μαραντόνα στο Τορίνο

 

Το μεγάλο ρεκόρ που ψάχνει ο Κούπερ


Τα 250 γκολ του Κριστιάνο με τη Ρεάλ

 

Οι τέσσερις "εμφύλιοι" στο Champions League

 

Ίτε παίδες Ελλήνων στα Final-4!

 

Φήμες για Σαμαρά και Ολυμπιακό

 

Προπονητής απολύθηκε για κατασκοπεία

 

Οι πρώτες μεταγραφές του Φαν Χααλ!

 

O Mουρίνιο αγνόησε τον Κουρτουά (vid)

 

Η υποδοχή των ηρώων

 

Kαι τώρα παίζουν ...όλοι!

 

Τα ευρωπαϊκά ντέρμπι της πόλης(videos)

 

ΑΕΚ.Oταν απέρριψαν τον Σιμεόνε...

 

Live Streaming.21:45 Chelsea - Atletico Madrid 1-3(videos) Champions League

Δεν υπάρχουν σχόλια: