30 Μαΐ 2014

Μήτρογλου: Εχω προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία

Για την απόφαση του να πάει στη Φούλαμ, αλλά και για το από πού προέρχονται οι προτάσεις που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα ο Κώστας Μήτρογλου

Ο διεθνής στράικερ ισχυρίστηκε πως έχει προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να επιστρέψει στη χώρα μας αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για Τουρκία και ενώ αρχικά φερόταν να είναι αρνητικός σ' αυτό το ενδεχόμενο. Τώρα για την Ελλάδα, δεν ξεκαθαρίζεται ποια ομάδα είναι αυτή που εξεδήλωσε ενδιαφέρον, ωστόσο λογικό είναι να γίνονται υποθέσεις περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού.
«Η απόφαση να πάω στη Φούλαμ ήταν η χειρότερη της ζωής μου», φέρεται να δήλωσε ο Μήτρογλου στους γείτονες. «Την επόμενη περίοδο δεν θα αγωνίζομαι στη Φούλαμ», συμπλήρωσε ο διεθνής στράικερ, ο οποίος στη συνέχεια έσπευσε να αναφερθεί στις προοπτικές για την καριέρα του.
«Υπάρχουν προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία, αλλά δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην πατρίδα μου, θέλω να παίξω στο Champions League την επόμενη περίοδο και θα μάθετε λίαν συντόμως την απόφαση μου», επεσήμανε ο Μήτρογλου δίνοντας βορά για σχόλια τόσο περί Ολυμπιακού όσο και περί Γαλατά.
Και ειδικά για τη δεύτερη, οι Τούρκοι έγραψαν την Παρασκευή (30/5) το απόγευμα πως έχει πρόθεση να κάνει κίνηση είτε για δανεισμό του παίκτη είτε με πρόταση 11 εκατ. ευρώ για αγορά του.

Πηγή: AEK365

Live Streaming.19:30 Greece vs Estonia Βόλεϊ ανδρών ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.,

 

Σοκ: 6.000 παιδιά στην Ελλάδα βγήκαν για δουλειά!

 

Ο πιτσιρικάς που έκανε τους Βραζιλιάνους διεθνείς να δακρύσουν (VIDEO)

 

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται...

 

Λίβερπουλ: Έκλεισε Λάμπερτ

 

Διευκρινήσεις ΕΟΚ για την ασφάλιση των διεθνών

 

Η GOOGLE ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

Κλειστά χαρτιά από Αλαφούζο

 

«Εσείς αποτύχατε, εμείς… πρωταθλητές»

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ «Ερυθρόλευκα» τα 9 από τα 12 δεκάλεπτα των τελικών

 

Σάντος: Ελάτε μαζί μας

 

Έπεσε, σηκώθηκε, το έβαλε! (VIDEO)

 

Ασταμάτητη η Εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: