23 Μαΐ 2014

Βαίνει προς εκτόνωση η κόντρα Κατσουράνη και Μανιάτη στην Εθνική


Τους έβαλε να προπονηθούν μαζί ο Σάντος

Αποφασιμένος να λύσει άμεσα το θέμα μεταξύ του Κώστα Κατσουράνη και τοιυ Γιάννη Μανιάτη που προέκυψε μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟκ και Ολυμπιακού, είναι ο Φερνάντο Σάντος.
Η συνάντηση των δύο διεθνών στους κόλπους της Εθνικής αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι δύο παίκτες δεν μιλιόντουσαν. Τελικά, στη χθεσινή προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε, για να «σπάσει ο πάγος», να βάλει τους δύο παίκτες να συμμετάσχουν στο ίδιο γκρουπ σε μία άσκηση.
Οι δύο διεθνείς αντάλλαξαν τις πρώτες τους πάσες με την μπάλα, κόντρα σε όλους που υποστήριζαν ότι στις προπονήσεις της Εθνικής δεν θ΄ άλλαζαν ούτε ματιά,  δείχνοντας τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση τους στην Εθνική ομάδα.
Στόχος και των δύο ποδοσφαιριστών είναι να βοηθήσουν την «γαλανόλευκη» να πετύχει τους στόχους της, άσχετα με το ό,τι έχει συμβεί. Όπως, άλλωστε, ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος έχει δηλώσει η ομάδα είναι μία οικογένεια και άτυχες στιγμές σε μία οικογένεια πάντοτε υπάρχουν.
Κατά τα άλλα, στη χθεσινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της τελικής ευθείας. Έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ο Φερνάντο Σάντος αύξησε την ένταση στο πρόγραμμα, το οποίο είχε κατά βάση ασκήσεις κυκλοφορίας και τακτική. Στο τέλος, ο Πορτογάλος χώρισε τους παίκτες σε τρεις ομάδες και έκανε μίνι-δίτερμα.
Στη διάρκειά του, ο Παναγιώτης Γλύκος δέχθηκε τη μπάλα με δύναμη στο πρόσωπο, δύο φορές μάλιστα. Την πρώτη κατάφερε να συνεχίσει, αλλά τη δεύτερη έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση για προληπτικούς λόγους. Σαφώς δεν ετέθη θέμα απουσίας του από την σημερινή πρόπόνηση.
Παρών στην προπόνηση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, στους παίκτες: «Εκ μέρους της ΕΠΟ σας καλωσορίζω στη σημερινή πρώτη ημέρα της συγκέντρωσής σας, με την οποία αρχίζει το μεγάλο μας ταξίδι προς το Μουντιάλ. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ευχαριστηθείτε αυτή τη συμμετοχή στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί φέρατε την ομάδα εδώ που είναι και σας αξίζει.
Δίπλα σας βρίσκεται και ο προπονητής μας, στον οποίο αξίζουν επίσης συγχαρητήρια, καθώς και ένα άξιο επιτελείο. Σας πληροφορώ ότι για εσάς και τους αγώνες σας υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από συμπατριώτες μας που ζουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ελπίζουμε να κάνετε και πάλι τους Ελληνες υπερήφανους, όπως εσείς ξέρετε και μπορείτε».

Πηγή: Exedra

"Ο Σιμεόνε είναι ο Θεός μας. Θα πέφταμε από γέφυρα γι' αυτόν!"

 

Ο Νεϊμάρ ελπίζει σε τελικό με την Αργεντινή

 

Χαλαρά… για το 2-0!

 

Κακή εμφάνιση και ήττα για Εθνική

 

Η απάντηση της ΕΠΟ στον ΠΑΟΚ

 

ΤΟ GAME 5 ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 26/05 Λοκομοτίβ Κουμπάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 78-79

 

Ειρωνεία Μουρίνιο για Βενγκέρ!

 

Η Φούλαμ ευχαρίστησε τον «αειθαλή» Καραγκούνη

 

ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του Ποικιλίδη

 

Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!

 

Μάνος Σέργιος - «Έχεις μυρωδιά ή θα κάτσουμε μέχρι το πρωί;» (vid)

 

Κατσουράνης: «Έκανα λάθος»


Βγάζει απόφαση για ΠΑΟΚ και CAS η ΕΠΟ

 

Απόλλων Σμύρνης: Μένουν τα τυπικά για το deal

 

Τα μέτρα ασφαλείας στο ΣΕΦ

 

Τα ενεργειακά… έξυπνα νησιά της Ελλάδας

 

Η επιχορήγηση δόθηκε, λύση θα δοθεί;

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 59-56

Δεν υπάρχουν σχόλια: