24 Μαΐ 2014

Όλα ανοιχτά για Καράσκο-Εντό

Οι Ζιράν Εντό και Μαουρίτσιο Καράσκο αποτέλεσαν δύο βασικούς πυλώνες της εφετινής πορείας του Αστέρα Τρίπολης που συνοδεύτηκε από την τρίτη σερί έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος έπαιξε σε 25 ματς πρωταθλήματος και σημείωσε 3 γκολ, ενώ ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με 10 γκολ σε 28 αγώνες αποτέλεσε μια εξαιρετική -όπως δείχνουν οι αριθμοί- λύση στο σκοράρισμα.
Η πρόθεση της αρκαδικής ΠΑΕ είναι να διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τους ίδιους τους παίκτες, ενώ στην περίπτωση του Καράσκο θα έχει λόγο και η Εστουδιάντες στην οποία ανήκει.
Ας πάρουμε μία-μία τις περιπτώσεις και ας αρχίσουμε από τον Εντό. Ο Σενεγαλέζος, παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τις εκρήξεις του μέσα στους αγώνες (12 κίτρινες στο πρωτάθλημα), έδειξε ότι έχει πολλά ποιοτικά στοιχεία. Αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη αμυντικά λύση στη μεσαία γραμμή και ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βοήθησαν στην ομαλή, σωστή και γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού των Αρκάδων από τη μία περιοχή στην άλλη.
Ο Εντό υπέγραψε τον περασμένο Αύγουστο στον Αστέρα με περιπετειώδη τρόπο, καθώς έφυγε δύο φορές και ξαναγύρισε στην Τρίπολη, μέσα στην ίδια μέρα! Ο Σενεγαλέζος με το πλούσιο βιογραφικό και τις παραστάσεις από το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, έριξε πολύ τις απαιτήσεις του σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες του, ωστόσο εφέτος αξιώνει ένα καλύτερο συμβόλαιο.
Τα τριετές συμβόλαιο που του πρόσφερε ο Αστέρας Τρίπολης ήταν επιπέδου... Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Εντό αναζητά μια καλύτερη πρόταση στην Ευρώπη. Αν δεν βρει όσα ψάχνει, τότε είναι πιθανό να επιστρέψει, αρκεί βέβαια τη μέρα που θα συμβεί αυτό να μην έχουν "κλείσει" οι θέσεις της ομάδας στα χαφ.
Για τον Καράσκο τα πράγματα είναι εξίσου πολύπλοκα. Ο Αστέρας έχει καταθέσει στην Εστουδιάντες πρόταση που αγγίζει τις 200.000 ευρώ, την ώρα που ο σύλλογος από την Αργεντινή αξιώνει σχεδόν τα διπλά. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά.
Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στους κιτρινομπλέ είναι ισχυρό "χαρτί" στα χέρια των Αρκάδων, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με την ομάδα στην οποία ανήκει.

Πηγή: Contra

Σαν σήμερα, 25 Μαΐου (VIDEO)

 

Συνεχάρη Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα

 

Χουανφράν: «Μας πλήγωσε το γκολ του Ράμος»

 

Ρεάλ - Ατλέτικο 4-1 (παρ.)(videos)

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Atletico Madrid Champions 4-1(1-1 videos) League


PERSONA NON GRATA Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ...ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/8/2012 ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ...ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!


Η ΚΠΡ στην Premier League

 

LIVE: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-10

 

344 χλμ. μποτιλιάρισμα στο Σάο Πάολο

 

Η ενέργεια που θα βγάλουν οι δύο ομάδες...

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από άλλη ματιά (video)

 

Μπάλακ: Ο Λεβ πρέπει να φύγει ακόμα και αν πάρει το Μουντιάλ

 

Οι εμφύλιοι του Champions League (vids)

 

ΣΕΙΣΜΟΣ 6,5 ΒΑΘΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

Απίστευτο και ελληνικό: Διαδικτυακή απάτη με κατσίκες!

 

Ονειρική πάσα στη Ρωσία (VIDEO)


Συλλυπητήρια για Ποικιλίδη από ΕΠΟ, ΕΟΕ και Super League

 

Χαλαρά… για το 2-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: