27 Μαΐ 2014

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! Τελειώνει ο Ζέεντορφ από τη Μίλαν κι αναλαμβάνει ο Ιντζάγκι!

Τελειώνει ο Ζέεντορφ από τη Μίλαν κι αναλαμβάνει ο Ιντζάγκι!
Ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του Πίπο Ιντζάγκι στη Μίλαν. Ο παλαίμαχος επιθετικός που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο «Σαν Σίρο» αναμένεται να διαδεχτεί ένα ακόμα αγαπημένο πρόσωπο της εξέδρας, τον Κλάρενς Ζέεντερφ, που άντεξε μόλις τέσσερις μήνες. Ο Ολλανδός προπονητής, που έμεινε μόλις 4, από τους 30 μήνες του συμβολαίου του, στον πάγκο των «μπιανκονέρι», φαίνεται πως τελειώνει παρά τα επιτυχημένα του αποτελέσματα στο φινάλε της σεζόν και δίνει τη θέση του στον Ιντζάγκι.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι συναντήθηκε σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο με τον Αντριάνο Γκαλιάνι στη βίλα του τελευταίου στο Αρκόρε και συζήτησαν το θέμα του προπονητή.
Η είδηση, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε και διαψευστεί φιλοξενείται και στις τρεις μεγάλες ιταλικές εφημερίδες, Gazzeta, Corrirere και Tuttosport γεγονός που καταδεικνύει ότι μάλλον δεν πρόκειται για φημολογία...
Ο Ζέεντορφ, που έπαιξε 10 χρόνια στη Μίλαν κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά τη Μίλαν, που… χαροπάλευε υπό την καθοδήγηση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι (σ.σ.: έμεινε 2,5 χρόνια) και έκανε 11 νίκες σε 19 ματς, την ώρα που ο προκάτοχός του είχε μόλις 5 σε 19!
Παρόλα αυτά η Μίλαν τερμάτισε 8η χάνοντας το Europa League για έναν βαθμό. Ο Φίλιπο Ιντζάγκι έπαιξε για 11 χρόνια στην ομάδα και κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 2 Champions League, ενώ έπαιξε και 57 φορές στην Εθνική. Τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι της U-19 του συλλόγου.

Πηγή: Goal

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού (videos)

 

Live Streaming. 22:00 France vs Norway 4-0(videos) Friendlies


Παράταση για αντικαταστάτη του Σάντος

 

Όλος ο κόσμος πάει «Παπαφλέσσεια»

 

Η Βαλένθια και το ρεκόρ

 

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους Σέρβους!

 

16 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Σε κακή κατάσταση το χορτάρι στο «Μαρακανά»

 

Στη μάχη για τον Λάζοβιτς ρίχνεται ξανά η ΑΕΚ

 

ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ντελ Μπόσκε: «Μπορούμε και χωρίς τον Κόστα»

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater στη Ρουμανία! (vid)

 

«Άνθρωπος της οικογένειας μας ο Αναστασιάδης»

 

Το μυστήριο του 1959 με το θάνατο 9 πεζοπόρων Ρώσων που ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξήγητο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που προκαλεί χιλιάδες ερωτηματικά...

 

Κάρι: ''Ακόμα θυμούνται την σκούπα!''

 

Χειρότερα δεν γίνεται (VIDEO)

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 89-64

Δεν υπάρχουν σχόλια: