29 Μαΐ 2014

Σκόουλς: Με φιλοσοφία Λίβερπουλ η Αγγλία στο Μουντιάλ

Σκόουλς: Με φιλοσοφία Λίβερπουλ η Αγγλία στο ΜουντιάλΟ παλαίμαχος άσος εξήγησε τι πρέπει, κατά τη γνώμη του, να κάνει η εθνική ομάδα για να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια

Πέντε παίκτες της Λίβερπουλ θα πρέπει να έχει στην αρχική της ενδεκάδα η Εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ όπως υποστήριξε ο Πολ Σκόουλς που σημείωσε πως για να έχει ελπίδες η εθνική ομάδα στη Βραζιλία θα πρέπει να υιοθετήσει την επιθετική φιλοσοφία της Λίβερπουλ.
Σε κείμενο στο blog του, ο Άγγλος παλαίμαχος άσος τόνισε: "Θα ήταν πολύ καλό για την Αγγλία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας να υιοθετήσει την επιθετική φιλοσοφία της Λίβερπουλ. Πραγματικά πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχουν τέσσερις, ακόμη και πέντε παίκτες της Λίβερπουλ στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Ιταλία. Αυτοί είναι οι Τζέραρντ, Χέντερσον, Στάριτζ, Στέρλινγκ και ίσως ο Τζόνσον.
Το 2010 στη Νότιο Αφρική ήταν πολύ αρνητική η εικόνα της ομάδας με τις βαρετές ισοπαλίες. Τόσο εγώ, οσο και οι οπαδοί της Αγγλίας, θα προτιμούσαμε ματς που να λήγουν 3-3, παρά βαρετές λευκές ισοπαλίες. Θα μου άρεσε πολύ να δω τον Χότζον να παρατάσσει τους παίκτες σαν τη φετινή Λίβερπουλ ή τη Γιουνάιτεντ του παρελθόντος".
Ο Σκόουλς έκανε ειδική αναφορά στον Τζόρνταν Χέντερσον της Λίβερπουλ σημειώνοντας το εξής: "Ο Χέντερσον είναι παίκτης-διαμάντι. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που οι συμπαίκτες του εκτιμούν να έχουν δίπλα τους. Θα μπορούσε να είναι πολύ καθοριστικός για την Εθνική, κοντρολάροντας την μπάλα σωστά στο κέντρο.
Η επιλογή του προπονητή να μην πάρει μαζί του τον Μάικλ Κάρικ είναι λάθος, καθώς αν ο Τζέραρντ τραυματιστεί δεν υπάρχει κάποιος να τον αντικαταστήσει επάξια".

Πηγή: AEK365

Ασταμάτητη η Εθνική!

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 64-69

 

Δύσκολα με Ελλάδα ο Κριστιάνο

 

Χαμόγελα στην Γερμανία

 

Χρήματα για ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, Ολυμπιακό κολυμβητήριο

 

Φυτανίδης: Άγνοια για ΠΑΟΚ

 

Επιλέγει κέντρο και... ξένους ο Πανιώνιος

 

Έχασε τη δικαστική μάχη η Πάρμα, στο Europa η Τορίνο

 

Live Streaming.19:45 Panathinaikos vs Olympiacos 64-69 GREECE: A1 - Play Offs.

 

Ο «Εθνικάρας» κοντά στην Εθνική (VIDEOS)

 

Γιάγια Τουρέ: "Στα 40 μου θα παίξω στο Κατάρ"

 

Η UEFA κάνει τον απολογισμό της Super League

 

Η Λίβερπουλ θέλει Μορένο

 

Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο


Ανακοινώνει Αντρέ Άλβες (vid)

 

Η γκολάρα του Μουλγκρού στη Νιγηρία.Σκωτία-Νιγηρία 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: