21 Μαΐ 2014

Παναθηναϊκός: Τα μέτρα ασφαλείας για τον πρώτο τελικό

Η ώρα του πρώτου μεγάλου τελικού της Basket League ΟΠΑΠ πλησιάζει (22/5, 22.00) και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ευρεία σύσκεψη υπό τον Ταξίαρχο Βορειοανατολικής Αττικής κ.Πέτρο Κωνσταντή και υπό την παρουσία επιτελών της Αστυνομίας και της Ασφάλειας, εκπροσώπων του Παναθηναϊκού (κ.κ.Σιντιάκ-Μοιρέας-Γεωργαντής), του Ολυμπιακού (κ.Ζαχαρόπουλος) και του ΟΑΚΑ (κ.Βαλασιάδης) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ με αντικείμενο τη λήψη μέτρων ασφαλείας ενόψει του πρώτο τελικού των πλέι οφ, την Πέμπτη (22/5 και ώρα 10μ.μ στο ΟΑΚΑ).
Ουσιαστικά τα μέτρα δεν διαφέρουν συγκριτικά με όσα είχαν ισχύσει κι εφαρμοστεί στις προηγούμενες εφετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα, το κύπελλο και την Ευρωλίγκα.
Συγκεκριμένα:
-Για την είσοδό τους στο κλειστό του ΟΑΚΑ οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα χρησιμοποιήσουν τις Θύρες 3,7,9,11,14,15,25,27,29,40 και 46 καθώς επίσης και αυτές των VIP 1 και 2.
-Θα παραμείνουν κλειστές οι θέσεις των πτυσσόμενων τμημάτων 103β, 105β και 107β καθώς επίσης και οι οχτώ πρώτες σειρές στα διαζώματα 134β, 136β και 138β.
-Οι πόρτες θ’ ανοίξουν στις 19.30 ενώ το γήπεδο θα είναι κλειστό από τις 14.00 και θα βρίσκεται υπό την επιτήρηση της αστυνομίας.
-Δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στις Θύρες εισόδου σε όποιον δεν διαθέτει εισιτήριο. Πρόσβαση θα υπάρχει μόνο προς τα εκδοτήρια αν κι εφόσον τα εισιτήρια δεν έχουν εξαντληθεί. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο σε όσους φέρουν κράνος μοτοσυκλέτας.
-Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.
-Θα χρησιμοποιηθεί ειδική φυσούνα εισόδου των αθλητών που θα φτάνει στον αγωνιστικό χώρο. Δεξιά κι αριστερά της φυσούνας θα έχει τοποθετηθεί ικανός αριθμός προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται επίσης ικανός αριθμός αστυνομικών και ιδιωτικής ασφάλειας.
-Απαγορεύονται τα μεταλλικά αντικείμενα (κέρματα- αναπτήρες κτλ) και οι φέροντες θα τα παραδίδουν στην είσοδο κατά τη διάρκεια του ελέγχου».

Πηγή: OnSports

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΕΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ Καντονά: «Πανούκλα και χολέρα, ο Μπλάτερ και ο Πλατινί»

 

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΕΛ

 

LIVE: ΑΕΚ - Πανναξιακός 3-1

 

«Αποχωρούν Παπαδόπουλος, Φωτάκης, Σηφάκης»

 

Ενρίκε: "Θα παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο"

 

Μένει στην Έβερτον ο Μπάρκλεϊ

 

70 ισπανικά γκολ για χόρταση! (VIDEO)

 

Εξέτισε κι επιστρέφει ο Σχορτσανίτης

 

Όχι από τον Ζιντάν, ναι από τον Σανιόλ

 

Οι ευρωπαϊκοί τελικοί στην Ελλάδα(videos)

 

Γκολάρα με ψαλιδάκι στο Challenge Cup

 

ΑΥΤΗ Η ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Ετό: «Ο Μουρίνιο είναι μαριονέτα»

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ «EQUIPE» Πάει στη Γιουβέντους ο Ντρογκμπά


Πίνοντας φραπέ, δείτε τι άλλο πίνουμε και θα εκπλαγείτε!

 

"Όσο αξίζουν, τόσο θα τους πληρώνεις"

 

ΠΕΪΣΕΡΣ - ΧΙΤ 83-87 Ισοφάρισαν οι Χιτ με ΛεΜπρόν και Ουέιντ! (vds)

 

Ιντιάνα Πέισερς: Τα μπλουζάκια του δεύτερου τελικού (photo)

Δεν υπάρχουν σχόλια: