27 Μαΐ 2014

«Άνθρωπος της οικογένειας μας ο Αναστασιάδης»

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για τον Άγγελο Αναστασιάδη, το θέμα του προέδρου στον «Δικέφαλο», αλλά και για τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Ποικιλίδη.


Αναλυτικά:

Αρχικά αναφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη:«Ο Άγγελος όποτε του ζητήσαμε να βοηθήσει το έκανε. Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας μας. Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές, γιατί η Ελληνική κουλτούρα λέει πως για να είσαι σε αυτό το πόστο πρέπει να είσαι και ΠΑΟΚτσής. Ο Άγγελος το έχει αυτό και είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Νομίζω πως πλέον έχει και την μεγάλη εμπειρία, βάσει των πολλών ετών που έχει δουλέψει στους πάγκους. Έχει πάθος, είναι στοιχείο του χαρακτήρα του».

Για το αν θα μπορέσει ο Ζήσης Βρύζας να πάρει πόστο προέδρου και τεχνικού διευθυντή: «Το θέμα είναι του κ. Σαββίδη. Το αν θα πρέπει να βρεθεί πρόεδρος αυτό θα κριθεί από τον συντονισμό. Θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός που θα κρίνει τα πόστα».

Τέλος αναφέρθηκε στον χαμό του Παναγιώτη Ποικιλίδη: «Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχεις να πεις και πολλά. Ένας γνήσιος ΠΑΟΚτσής, ένα θηρίο, ένας αθλητής με τεράστιες περγαμηνές σε αυτό που έκανε. Είναι πολύ κρίμα. Ας είναι καλά η οικογένεια του, όλος ο ΠΑΟΚ να τους δώσει δύναμη. Ο Παναγιώτης είχε στην διοίκηση ένα δύσκολο πόστο, να ενώσει τους φιλάθλους, να κάνει μια γροθιά τον ΠΑΟΚ και πραγματικά είναι κρίμα»
Από metrosort.gr

Πηγή: PaokMania

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού (videos)

 

Live Streaming. 22:00 France vs Norway 4-0(videos) Friendlies


Παράταση για αντικαταστάτη του Σάντος

 

Όλος ο κόσμος πάει «Παπαφλέσσεια»

 

Η Βαλένθια και το ρεκόρ

 

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους Σέρβους!

 

16 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Σε κακή κατάσταση το χορτάρι στο «Μαρακανά»

 

Στη μάχη για τον Λάζοβιτς ρίχνεται ξανά η ΑΕΚ

 

ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ντελ Μπόσκε: «Μπορούμε και χωρίς τον Κόστα»

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater στη Ρουμανία! (vid)


«Λογικό να εκνευρίζεται ο Φέτελ, αλλά…»

 

Το μυστήριο του 1959 με το θάνατο 9 πεζοπόρων Ρώσων που ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξήγητο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που προκαλεί χιλιάδες ερωτηματικά...

 

Κάρι: ''Ακόμα θυμούνται την σκούπα!''

 

Χειρότερα δεν γίνεται (VIDEO)

 

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! Τελειώνει ο Ζέεντορφ από τη Μίλαν κι αναλαμβάνει ο Ιντζάγκι!

 

 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 89-64

Δεν υπάρχουν σχόλια: