12 Μαΐ 2014

Διαμαντίδης: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τον Ολυμπιακό»

Διαμαντίδης: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τον Ολυμπιακό»Τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και όχι εκείνες με τον Ολυμπιακό σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο Δημήτηρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν βιάζεται να σκεφτεί την-εκτός απροόπτου-νέα συνάντηση των «αιωνίων» σε τελικούς της Α1.
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Greek Basketball Academy, της οποίας είναι συνιδρυτής, τόνισε πως προέχει η ημιτελική σειρά με τον υπολογίσιμο ΠΑΟΚ, που αρχίζει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.
«Παίζουμε στα ημιτελικά με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, συνδυάζοντας εμπειρία, ταλέντο και ενθουσιασμό. Επίσης έχει στον πάγκο της έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους τελικούς», τόνισε ο αρχηγός του «τριφυλλιού».
Για τους τελικούς της Α1 ανέφερε: «Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμαστε τις πιθανές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, στους τελικούς. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό και θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσοχή για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ καλά προπονημένη και δουλεμένη ομάδα. Πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο που έχει τη σφραγίδα του προπονητή της. Θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση για να πετύχουμε τρεις νίκες και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό».
Κάνοντας έναν απολογισμό μέχρι τώρα για τη σεζόν, πρόσθεσε: «Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final Four της Ευρωλίγκας παρότι το θέλαμε πολύ και προσπαθήσαμε γι’ αυτό. Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη στόχο, αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».
Τέλος, αναφέρθηκε στον συνοδοιπόρο του στην ακαδημία GBA και αντίπαλο στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, τον Κώστα Χαραλαμπίδη, που στα 38 του χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1. «Ο Κώστας αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο και του αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό. Δείχνει τον δρόμο και στους υπόλοιπους».

Πηγή: Gazzetta

Το Ναυάγιο στις καλύτερες παραλίες, κατά Pinterest (ΦΩΤΟ)


Η δικαίωση του Παναγιώτη Γλύκου

 

«ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΚΥΚΛΟΙ... «Η λάσπη θα επιστρέψει πάνω τους»

 

Ανόρθωση: «Να ξεπλύνουμε τη ντροπή» (video)

 

Γιάχος στη Λεωφόρο, Παππάς στην Τρίπολη

 

Γκιγκς: «Κλείστε την τηλεόραση!» (vds)

 

Σεισμός, της Ντόρτμουντ ο λαός

 

Γκέλες και τελικός στο "Καμπ Νόου"(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: