17 Μαΐ 2014

Ο "Τίγρης" τις αποφάσεις

Συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.




Συνάντηση με τον Τραϊανό Δέλλα αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να αποφασίσει για την παραμονή ή την αποχώρηση του. Κλίνει στο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και στην Β’ Εθνική.

Από την θέση του προπονητή της ΑΕΚ για την Β’ Εθνική έχουν περάσει αρκετοί «μνηστήρες» μέσω των Κιτρινόμαυρων ρεπορτάζ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Δέλλας θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ένωσης.
Πλέον, φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το προπονητικό τιμ, τις οποίες σαφώς και θα πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Τίγρης, ο οποίος δέχτηκε μεγάλη πίεση μεσούσης της σεζόν για το θέμα του Τραϊανού Δέλλα, δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση και πλέον έχει φτάσει η ώρα να αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Κολοσσού στον πάγκο της ομάδας.
Οι δύο άνδρες, αναμένεται να έχουν συνάντηση μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, εκεί όπου ο Μελισσανίδης θα κρίνει το μέλλον του Δέλλα στην ΑΕΚ.
Οι πιθανότητες για τον τεχνικό της Ένωσης και την παραμονή του είναι αυξημένες, ωστόσο θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι σκέψεις του για τη νέα σεζόν, αλλά και η συμπεριφορά που έδειξε όλη τη χρονιά, όταν δέχτηκε και ο ίδιος επιθέσεις για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Σημαντικό ρόλο, αν και όχι πρωτεύοντα, θα είναι και οι απόψεις τόσο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στήριξε από την πρώτη στιγμή τον Δέλλα, όσο και του Νίκου Λυμπερόπουλου, ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο Μελισσανίδης.
Πηγή:AEK1924.gr

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.21:00 Borussia Dortmund vs.Bayern Munchen 0-0(0-2),20:30 PAOK Saloniki vs Panathinaikos Athens 1-0

 

Live Streaming.19:00 FC Barcelona vs Atletico Madrid Primera Division.Live Streaming.19:00 Arsenal - Hull 3-2(2-2) England Capital One Cup Eastern European Time

 

Νίκη πριν τον τελικό η Ρεάλ

 

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1(videos)

 

Ντόρτμουντ - Μπάγερν Μονάχου 0-2 παρ.(video)

 

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-0,Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 3-1

 

Άρσεναλ - Χαλ 3-2 παρ.(video)

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ.ΟΙ ΓΟΠΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΣΕ 100.000 τ.μ ΑΞΙΑΣ 10.000 ΕΥΡΩ.ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΑΣ Ο Τ.Σ ΣΚΑΙ,Ρ.Σ FLY ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΕΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΕΥΡΩΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ...

 

Κούδας: "Πετάχτηκαν στα σκουπίδια τα λεφτά του Σαββίδη"

 

Το σκέφτεται ο Γλύκος

 

Δεν προλαβαίνει ο Φαλκάο

 

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Μαρκ Τζάκσον και… Φίσερ στη λίστα των Νικς

 

Μαλαγα-Λεβάντε 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: