27 Μαΐ 2014

ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ντελ Μπόσκε: «Μπορούμε και χωρίς τον Κόστα»


Ντελ Μπόσκε: «Μπορούμε και χωρίς τον Κόστα»
Στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία για το αν θα μπορέσει ο Ντιέγκο Κόστα να δώσει το «παρών» στο Mundial. Σαφώς και θα ήθελε ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε να έχει έναν από τους πιο φορμαρισμένους επιθετικούς του πλανήτη στην φαρέτρα του, ωστόσο, αν δεν καταφέρει ο στράικερ της Ατλέτικο να αποθεραπευτεί έγκαιρα, θα αναπληρωθεί το κενό του. «Ταλαιπωρείται από έναν μυικό τραυματισμό και θα τσεκάρουμε την εξέλιξη της αποθεραπείας του καθημερινά. Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Έχουμε περιθώριο ως τις 2 Ιουνίου για να δηλώσουμε την τελική 23άδα και δεν χρειάζεται να βιαστούμε. Ελπίζω να τα καταφέρει. Αν όχι, έχουμε καλούς και ικανούς αντικαταστάτες» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούριας ρόχας».
Αν ο γεννημένος στη Βραζιλία στράικερ δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» στην γενέτειρά του, ο ντελ Μπόσκε δεν θα τα... βάψει και μαύρα, μιας κι έχει στη διάθεσή του, επιθετικούς όπως οι Φερνάντο Τόρες, Αλβάρο Νεγρέδο και Φερνάντο Γιορέντε.
Ο ντελ Μπόσκε έχει κι άλλες ανησυχίες, καθώς προβλήματα τραυματισμών έχουν και οι Χέσους Νάβας, Χουανφράν, με τον Ισπανό προπονητή να έχει καλέσει ήδη τον Ντεουλοφέου σε περίπτωση που ο Νάβας δεν αναρρώσει έγκαιρα.

Πηγή: Goal

"4άρα" η Γαλλία, γκολάρες ο Ζιρού (videos)

 

Live Streaming. 22:00 France vs Norway 4-0(videos) Friendlies


Παράταση για αντικαταστάτη του Σάντος

 

Όλος ο κόσμος πάει «Παπαφλέσσεια»

 

Η Βαλένθια και το ρεκόρ

 

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στους Σέρβους!

 

16 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Σε κακή κατάσταση το χορτάρι στο «Μαρακανά»

 

Στη μάχη για τον Λάζοβιτς ρίχνεται ξανά η ΑΕΚ

 

ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ buzzer beater στη Ρουμανία! (vid)

 

«Άνθρωπος της οικογένειας μας ο Αναστασιάδης»

 

«Λογικό να εκνευρίζεται ο Φέτελ, αλλά…»

 

Το μυστήριο του 1959 με το θάνατο 9 πεζοπόρων Ρώσων που ακόμα και σήμερα παραμένει ανεξήγητο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που προκαλεί χιλιάδες ερωτηματικά...

 

Κάρι: ''Ακόμα θυμούνται την σκούπα!''

 

Χειρότερα δεν γίνεται (VIDEO)

 

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! Τελειώνει ο Ζέεντορφ από τη Μίλαν κι αναλαμβάνει ο Ιντζάγκι!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: