6 Μαΐ 2014

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!Ισχύει η πρωτόδικη ποινή στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά δεν δικαιώθηκε στην έφεση του.

Με -3 βαθμούς και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα πορευτεί οριστικά ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ.

Μάλιστα για να διευκρινιστεί από που θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί η Επιτροπή προχώρησε σε διευκρινιστική ερμηνεία της πρωτόδικης απόφασης της πρωτοβάθμιας Επιτροπής.

Πιο αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A


«Κανείς αδιάφορος»

 

Το εντυπωσιακό κορεό της Κρίσταλ Πάλας

 

Διπλό... "σκαμνί" την Πέμπτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό

 

60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! «Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!

 

Αναστασιάδης: Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν

 

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!

 

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

 

Αναζήτηση προέδρου μέσω.. αγγελίας

 

Πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ σε Σίτι και Παρί για το FFP!

 

Προπονητής ο Τάσος Κάκος

 

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3 (videos)Premier League,Juventus vs Atalanta Bergamo 1-0(videos) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: