30 Μαΐ 2014

«Εσείς αποτύχατε, εμείς… πρωταθλητές»

«Εσείς αποτύχατε, εμείς… πρωταθλητές»Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία βάλουν κατά των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας και τονίζουν πως αισθάνονται πρωταθλητές Κύπρου.

Το Σάββατο θα διεξαχθεί ο… στοιχειωμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Κακά αγώνας μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, που θα κρίνει τον τίτλο στην Κύπρο.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιώργου Δώνη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία κάνουν λόγο για αναίρεση κανονισμών, νομιμοποίηση της βίας και ασέλγειας κατά του ποδοσφαίρου από τις ποδοσφαιρικές αρχές, ενώ τονίζουν πως αισθάνονται πρωταθλητές και πως θα δώσουν τη μάχη τους για το πρωτάθλημα και για τον τραυματισμένο συμπαίκτη τους.
Αναλυτικά:
«Κύριοι υπεύθυνοι του κυπριακού ποδοσφαίρου και όσοι άλλοι εμπλέκονται στο θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες. Έχετε αποτύχει παταγωδώς και ποικιλοτρόπως!
Σαν υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας, σαν εκπρόσωποι των θεσμών και των νόμων, σαν άνθρωποι που πάνω απ’ όλα θα έπρεπε να έχουν το ποδόσφαιρο, τον άνθρωπο, την κοινωνία, τις επόμενες γενιές.
Δυστυχώς, μέσα σε όλη αυτή τη διαδικασία που ζούμε τις τελευταίες μέρες χάθηκε το πραγματικό νόημα: Κινδυνεύουν μέσα στο γήπεδο ζωές το 2014. Ο συμποδοσφαιριστής μας Κακά, κινδύνευσε εντός γηπέδου ακόμα και για το χειρότερο και εσείς επιλέξατε την ολιγωρία, τις συσκέψεις και την μη ανάληψη ευθύνης στα δύσκολα, ούτε καν την απόδοση δικαιοσύνης όπως αρμόζει σε μια ευνομούμενη χώρα. Δυστυχώς σ’ αυτό το θέατρο που παίζετε, είμαστε κομπάρσοι αλλά και επαγγελματίες με συνείδηση και αξιοπρέπεια, πράγμα που μας υποχρεώνει να τοποθετηθούμε δημόσια προς πάσα κατεύθυνση, σαν ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, της ομάδας που εκπροσώπησε και όλους εσάς ένδοξα στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και είναι και η αιτία που φέτος θα εκπροσωπείτε η χώρα μας με δύο ομάδες στο θεσμό του Champions League.
Άραγε το αντέχουμε και το αξίζουμε σαν πρωτάθλημα και σαν χώρα;
Γι' αυτά όλα λοιπόν σας πληροφορούμε ότι:
1) Είμαστε και νιώθουμε πρωταθλητές με βάση τους ξεκάθαρους κανονισμούς της UEFA, FIFA, ΚΟΠ αφού αν διακοπεί αγώνας για τραυματισμό ποδοσφαιριστή, διαιτητή κλπ, ο αγώνας κατακυρώνεται υπερ της ομάδας που δεν ευθύνεται για τη διακοπή. (Έχει ξανασυμβεί άλλωστε και το 2004, σε ημιτελικό αγώνα της ομάδας μας εναντίον και πάλι της ΑΕΛ και μας στερήθηκε ένα νταμπλ, λόγω αναπτήρα στο κεφάλι του διαιτητή ενώ κερδίζαμε 1-0)
2) Το πρωτάθλημα κρίνεται από 36 αγώνες (συνολικά) και το ζήτημα που έπρεπε να εξεταστεί ήταν η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα ζήτημα που αν εξεταζόταν στο μέσο του Πρωταθλήματος, κανένας δεν θα δίσταζε τόσο να παρθεί η αυτονόητη και λογική απόφαση. Σε αυτό το Πρωτάθλημα έχουμε την καλύτερη άμυνα και επίθεση και παράλληλα κερδίσαμε πανάξια φέτος τόσο το Κύπελλο όσο και το Σουπερ Καπ.
3) Δεν φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑ στο γήπεδο και το έχουμε αποδείξει αμέτρητες φορές, αλλά τουλάχιστον 3 φορές φέτος με τη συγκεκριμένη ομάδα που τυχαίνει να είναι αντίπαλος μας για το Πρωτάθλημα.
4) Οι αντιδράσεις μας βασίζονται στην ασφάλεια όλων των παικτών, προπονητών και συμμετεχόντων εντός αγωνιστικού χώρου. Κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα κύριοι και διερωτόμαστε από την πρώτη στιγμή αν ο συμπαίκτης μας έχανε το μάτι του ή την ακοή του ή ακόμα χειρότερα τη ζωή του, αν θα υπήρχε οποιαδήποτε συζήτηση και αμφιβολία για την έκβαση του αγώνα! Το ζητούμενο είναι να μην φτάσουμε εκεί, όχι να θρηνούμε μετά επί ερειπίων. Ο Κακά τραυματίστηκε επικίνδυνα και σοβαρά, οι κανονισμοί αναιρέθηκαν και με τη στάση σας νομιμοποιήσατε τη βία εντός αγωνιστικών χώρων και δώσατε λόγο και βήμα στον οποιονδήποτε να ασελγεί εις βάρος του ποδοσφαίρου.
5) Υποχρεωνόμαστε άδικα και ανεύθυνα από όλους εσάς να αγωνιστούμε το ερχόμενο Σάββατο σ' ένα αγώνα που εσείς δημιουργήσατε με τις αποφάσεις σας για να αποδείξουμε ακόμα μια φορά ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ευσυνείδητοι και επαγγελματίες αλλά και για να πάρουμε αυτό το Πρωτάθλημα με όλους τους δυνατούς τρόπους εντός γηπέδου. Μακάρι να δικαιωθούν και οι κόποι και θυσίες των διοικούντων μας έκτος γηπέδου. Εμείς θα είμαστε παρόντες το ερχόμενο Σάββατο με όλη τη διάθεση, το πάθος και την αποφασιστικότητα που μας διακατέχει γιατί σεβόμαστε τον κόσμο μας, τους προπονητές μας, τη διοίκηση, τις οικογένειες μας αλλά και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτό άλλωστε μας προέτρεψε και ο ίδιος ο Κακά, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει απο την Κύπρο για τη Βραζιλία και γι’ αυτόν θα αγωνιστούμε άλλη μια φορά!
Όσο για εσάς καλή επιτυχία στο έργο σας.
Περήφανοι Ποδοσφαιριστές ΑΠΟΕΛ».

Πηγή: Σπορ FM

3-0 ΤΟ ΠΕΡΟΥ Πειστική εμφάνιση από την Αγγλία (vds),Η Ισπανία φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο (vds)

 

Μήτρογλου: "Ποτέ δεν μίλησα σε τουρκικά ΜΜΕ"

 

Live Streaming.22:00 England vs Peru.3-0,Spain vs Bolivia 2-0 World - Friendly.

 

Live Streaming.19:30 Greece vs Estonia 1-3 set (18-25)(25-23)(23-25)(17-25)Βόλεϊ ανδρών ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Αυτοκτόνησε με Εσθονία η Εθνική ομάδα βόλεϊ..


Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Με 13 κολυμβητές στη Νετάνια

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Περπέρογλου: «Την Κυριακή να είναι ο τελευταίος τελικός»

 

Κόντρα στο... ρεύμα η Σαράποβα!

 

Τρίμηνη απαγόρευση στον Γιαννακόπουλο

 

Μήτρογλου: Εχω προτάσεις από Ελλάδα και Τουρκία

 

Αυτά είναι τα νούμερα των διεθνών

 

Εκτός Ματσιούλις, Λάσμε και Γκιστ

 

Σοκ: 6.000 παιδιά στην Ελλάδα βγήκαν για δουλειά!

 

Ο πιτσιρικάς που έκανε τους Βραζιλιάνους διεθνείς να δακρύσουν (VIDEO)

 

Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται...

 

Λίβερπουλ: Έκλεισε Λάμπερτ

 

Διευκρινήσεις ΕΟΚ για την ασφάλιση των διεθνών

 

Η GOOGLE ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

 

Κλειστά χαρτιά από Αλαφούζο


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ 8 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ «Ερυθρόλευκα» τα 9 από τα 12 δεκάλεπτα των τελικών

 

Σάντος: Ελάτε μαζί μας

 

Έπεσε, σηκώθηκε, το έβαλε! (VIDEO)

 

Ασταμάτητη η Εθνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: