6 Μαΐ 2014

Διπλό... "σκαμνί" την Πέμπτη για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό


Δεν θα προλαβαίνουν να απολογούνται την προσεχή Πέμπτη οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ! Αρχικά, θα βρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League για τα επεισόδια στη Λεωφόρο και εν συνεχεία θα μεταβούν στην πειθαρχική της ΕΠΟ για τα γεγονότα του τελικού του Κυπέλλου!

Διπλή απολογία για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη. Στις 13:00 οι δύο ΠΑΕ θα βρεθούν ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Super League, οπότε και θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο μεταξύ τους παιχνίδι στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ και για τις δύο ομάδες, ωστόσο μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ δεν είχε ασκήσει πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι δύο ΠΑΕ απειλούνται με βαρύτατες τιμωρίες και ειδικά ο Παναθηναϊκός που έχει και είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Αν προκύψει πως η είσοδος "συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας", τότε επιβάλλεται πρόστιμο 40.000 ως 240.000 ευρώ, 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση 3 βαθμών. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, αν δεν ασκηθεί πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα, δεν θα θεωρεί υπότροπος και αυτό είναι καλό γι' αυτόν σε ότι αφορά το ύψος των ποινών (θα αποφύγει μια νέα αφαίρεση βαθμών).
Αμέσως μετά τη Super League, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα μεταβούν στα γραφεία της ΕΠΟ όπου και θα απολογηθούν στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας για τα γεγονότα στον τελικό του Κυπέλλου. Για το ματς εκείνο, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο ομάδων για δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων.
Βέβαια, η εικόνα των γεγονότων ήταν στην πραγματικότητα τελείως διαφορετική και δύσκολα θα "σταθεί" αυτή η πειθαρχική δίωξη, κάτι που σημαίνει πως θα επιβληθεί πιθανότατα ένα βαρύ πρόστιμο και στους δύο (μεγαλύτερο στον Παναθηναϊκό, καθώς υπάρχει επέμβαση της αστυνομίας σε κερκίδα του και εκτόξευση αντικειμένων).

Πηγή: Contra

Live Streaming.Manchester United vs Hull City 3-1(vdeosΤο αντίο του Γκιγκς)Premier League,LNapoli v Cagliari 3-0 Serie A


«Κανείς αδιάφορος»

 

Το εντυπωσιακό κορεό της Κρίσταλ Πάλας


60 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! «Xρυσή» συμφωνία για Γιουνάιτεντ, «απομακρύνεται» ο Μίλερ!

 

Αναστασιάδης: Κάποιοι μέσα στον ΠΑΟΚ δεν με θέλουν

 

Αφαίρεση βαθμών στα πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ!

 

Είπε «όχι» στη Γιουνάιτεντ ο Αντσελότι

 

Αναζήτηση προέδρου μέσω.. αγγελίας

 

Πρόστιμο 60 εκατ. ευρώ σε Σίτι και Παρί για το FFP!

 

Προπονητής ο Τάσος Κάκος

 

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3 (videos)Premier League,Juventus vs Atalanta Bergamo 1-0(videos) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: