2 Μαΐ 2014

«Εκείνοι για να σωθούν, εμείς για την πέμπτη θέση»

«Εκείνη για να σωθούν, εμείς για την πέμπτη θέση»Η Νέα Κηφισιά θέλει νίκη στην Ελευσίνα για να καπαρώσει την πέμπτη θέση στην κανονική περίοδο της Α1.

Ο Πανελευσινιακός με νίκη σώζεται απέναντι στη Νέα Κηφισιά το Σάββατο (18:00, Novasports 2) για την τελευταία αγωνιστική της Α1, ωστόσο και οι νεοφώτιστοι δεν είναι αδιάφοροι, αφού θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να καπαρώσουν την πέμπτη θέση.
«Ένα παιχνίδι ακόμα στο οποίο θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό και αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ δύσκολο ματς καθώς η Ελευσίνα είναι πολύ καλή ομάδα ενώ παράλληλα παίζει και για την επιβίωση της στην κατηγορία γεγονός που κάνει το βαθμό δυσκολίας του ματς ακόμα μεγαλύτερο. Εμείς θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πέμπτη θέση την οποία έχουμε κατακτήσει εδώ και περίπου τρεις μήνες», δήλωσε ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ηλίας Παπαθεοδώρου.
Ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Λιακόπουλος, τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες για τους δικούς της λόγους θέλουν τη νίκη. Εμείς για να κλειδώσουμε την 5η θέση και η Ελευσίνα για την παραμονή της στην κατηγορία. Σε αυτά τα ματς δεν παίζει ρόλο το πώς θα μπεις μέσα και τι ρυθμό θα έχει το ματς ούτε τα συστήματα και οι τακτικές που δουλεύεις όλη την εβδομάδα, απλά το πόσο θέλεις να κερδίσεις και πόσο θα παλέψεις για να πάρεις τη νίκη».

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao 0-3(videos) Primera Division


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...

 

Αντιδράσεις για Ιβάν στο Κιλκίς!

 

Τι θα γίνει με τις κάρτες;

 

Σε απολογία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αμφίβολοι για ΠΑΟΚ οι Λαγός και Αμπέιντ

 

Σταματόπουλος: «Διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής»

 

Τζέκο ο... εκλεκτός

 

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ???

 

Στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα!

 

Τα σύκα και η σκάφη με Σαμαρά!

 

Πογκμπά: «Η Γιουνάιτεντ δεν με σεβάστηκε»

 

Μεγάλη πίκρα στην Βαλένθια

 

Στόχος της Μπάρτσα ο Κουρτουά

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «BILD» Γκέτσε: «Δεν είμαι χαρούμενος στη Μπάγερν»


Live Streaming. 22:05 Valencia CF vs FC Sevilla 3-1(3-3)(videos),Juventus vs SL Benfica 0-0(1-2) Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: