2 Μαΐ 2014

Τζέκο ο... εκλεκτός

Η Ίντερ αναζητάει τον παίκτη που θα ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης και όλα δείχνουν πως δώσει τα ρέστα της για τον Έντιν Τζέκο. Διαβάστε λεπτομέρειες.




Ο Έντιν Τζέκο δεν είναι πρώτη επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ στη Μάντσεστερ Σίτι (Αγουέρο και Νεγρέδο έχουν προβάδισμα έναντι του Βόσνιου για το αρχικό σχήμα τη φετινή σεζόν), όμως η Ίντερ είναι έτοιμη να τον βγάλει από την άχαρη θέση της "ρεζέρβας" και να του δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Όλα αυτά στην Ίντερ της νέας σεζόν, με τα ιταλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν με σιγουριά πως ο Έρικ Τοχίρ είναι διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη το καλοκαίρι και να φέρει στο "Τζουζέπε Μεάτσα" τον 28χρονο επιθετικό.
Τον περασμένο Ιανουάριο έδωσε τα πρώτα διαπιστευτήριά του στο κοινό της Ίντερ αποκτώντας έναντι 20 εκ.ευρώ από τη Λάτσιο τον Ερνάνες ενώ το ίδιο ποσό εμφανίζεται αποφασισμένος να δαπανήσει για να πείσει τη Μάντσεστερ Σίτι να τον αποδεσμεύσει στο φινάλε της σεζόν.
Τα ίδια δημοσιεύματα προσθέτουν πως οι "νερατζούρι" έχουν έτοιμο συμβόλαιο μέχρι το 2018 για τον Τζέκο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4 εκ.ευρώ, με τον Βάλτερ Ματσάρι να οραματίζεται τριπλέτα στην επίθεση που θα έχει την κορυφή τον Τζέκο και στις πτέρυγες τους Αργεντίνους Παλάσιο και Ικάρντι.
Όσον αφορά στο εναλλακτικό πλάνο για τη γραμμή κρούσης αυτό φέρνει στο προσκήνιο τον Φερνάντο Τόρες, στην συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο γίνεται λόγος μόνο για δανεισμό από την Τσέλσι.

Πηγή: Sport 24

Live Streaming.22:00 Rayo Vallecano vs Athletic Bilbao 0-3(videos) Primera Division


ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗ...

 

Αντιδράσεις για Ιβάν στο Κιλκίς!

 

Τι θα γίνει με τις κάρτες;

 

Σε απολογία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αμφίβολοι για ΠΑΟΚ οι Λαγός και Αμπέιντ

 

Σταματόπουλος: «Διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Κυριακής»

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗΣ,Η ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ???

 

Στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα!

 

Τα σύκα και η σκάφη με Σαμαρά!

 

Πογκμπά: «Η Γιουνάιτεντ δεν με σεβάστηκε»

 

Μεγάλη πίκρα στην Βαλένθια

 

Στόχος της Μπάρτσα ο Κουρτουά

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «BILD» Γκέτσε: «Δεν είμαι χαρούμενος στη Μπάγερν»

 

«Εκείνοι για να σωθούν, εμείς για την πέμπτη θέση»

 

Live Streaming. 22:05 Valencia CF vs FC Sevilla 3-1(3-3)(videos),Juventus vs SL Benfica 0-0(1-2) Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια: