5 Μαΐ 2014

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟ «ΑΘΛΗΤΙΚΟ METROPOLIS» «Ο Μαρινάκης χαίρεται με τα της Λεωφόρου»

«Ο Μαρινάκης χαίρεται με τα της Λεωφόρου»
Απίστευτη δήλωση έκανε στον ραδιοφωνικό αέρα του «Αθλητικού Metropolis» ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου λέγοντας πως χαίρεται ο Μαρινάκης με τα επεισόδια της Λεωφόρου. Ταυτόχρονα, ο Κωνσταντίνου ζήτησε από τους φίλους του «δικέφαλου» να απομονώσουν όλους όσοι συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια, τα οποία χαρακτήρισε προσχεδιασμένα!
Αναλυτικά:
«Μου έκανε εντύπωση πως στις 20:10 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν είχαν κάνει την είσοδο τους. Θεωρώ πως όλα αυτά που δημιούργησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τα είχαν προσχεδιασμένα, διότι την ώρα της εισόδου ένας φίλαθλος πέταξε μια φωτοβολίδα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία έγινε ότι έγινε. Αφού πήραν τους φίλους του Παναθηναϊκού οι διμοιρίες των ΜΑΤ και τους μετακίνησαν στην γωνία της Θύρας 7 τότε πήραν τα καπνογόνα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και άρχισαν να πετάνε. Δόθηκε η ευκαιρία για τελευταία φορά να γίνουν μετακινήσεις, ατυχώς όπως αποδείχθηκε, αλλά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ να απομονώσουν αυτούς τους οπαδούς που δημιουργούν τα επεισόδια. Δεν είναι πολλοί, 50 άτομα είναι, θα μπορέσουν να τους απομονώσουν.
Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν οι υγιείς φίλαθλοι των συνδέσμων, από τους αλήτες που πάνε στα γήπεδα και μοναδικό τους σκοπός είναι να δημιουργήσουν επεισόδια. Ορισμένοι από τους οπαδούς ήρθαν από την Θεσσαλονίκη να δημιουργήσουν επεισόδια. Που τον βρήκε τον πυρσό δηλαδή αυτός που τον πέταξε και έγιναν τα επεισόδια; Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έφεραν στο δεύτερο ημίχρονο μολότοφ και καπνογόνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ήμασταν έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στην Θύρα 13 υπήρχε πανό που καλωσόριζε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο. Επειδή την ξέρω την Θύρα 4 από την εποχή που έπαιζα μπάλα, ξέρω πόσο ντόμπροι είναι, ζητώ να τους διαγράψει. Ο Μαρινάκης τώρα χαίρεται. Και βέβαια χαίρεται. Ο ΠΑΟΚ χθες εκτέθηκε από λίγα άτομα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η Πολιτεία που πρέπει να επιληφθούν των γεγονότων αυτών».

Πηγή: Goal

Live Streaming.22:00 Crystal Palace vs Liverpool FC 3-3(videos) Premier League,Juventus vs Atalanta 1-0(videos) Bergamo Serie A


Όλσεν: "Ο Μουρίνιο σκοτώνει το ποδόσφαιρο!"

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Πράνιτς: «Πάντα επικίνδυνος ο πληγωμένος»

 

Χαρούμενος ο Ανιέλι

 

Οι ενοχλήσεις του Ναπολεόνι χάλασαν τα σχέδια του Παράσχου

 

ΤΑ ΕΨΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Μουρίνιο: «Ψάχνουμε έναν "killer"»

 

Έπεσε μολότοφ στη Λεωφόρο! (VIDEO)

 

Σιμεόνε: «Καλή η ήττα για εμάς»

 

Η άνοδος και η επόμενη μέρα.ΑΕΛ(videos)


Καλογερόπουλος στην Τρίπολη, Κουκουλάκης στην Τούμπα

 

Το απίστευτο καλάθι της χρονιάς (και βάλε)!video!

 

Ζήτησε συγγνώμη και από τους παίκτες ο Αλαφούζος

 

Live Streaming.22:00 Real Madrid - Valencia CF 2-2(videos) Spain LIGA BBVA.,AC Milan vs Inter Milan 1-0(video) Serie A

Δεν υπάρχουν σχόλια: