24 Μαΐ 2014

Συλλυπητήρια για Ποικιλίδη από ΕΠΟ, ΕΟΕ και Super League

Η ανακοίνωση της Super League:
"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμά συλλυπητήρια".
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η αδόκητη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ελληνικό αθλητισμό, τον οποίο ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπηρέτησε και εκπροσώπησε επί σειράν ετών με εντιμότητα, θέρμη και συνέπεια, κατακτώντας διακρίσεις στους ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και της Ατλάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".
Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:
"Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη, το δεύτερο «χτύπημα» που δέχτηκε η αθλητική και η Ολυμπιακή οικογένεια της χώρας μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον άδικο χαμό της πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου.
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπήρξε ένας σπουδαίος παλαιστής, όπως και ο  αδερφός του Γιώργος και εκπροσώπησε τη χώρα μας σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες με τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του να την πετυχαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, το 1984, όταν σε ηλικία 19 ετών, κατέκτησε την 4η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη.
Το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα είχε φτάσει στην 5η θέση της ελληνορωμαϊκής, ενώ είχε επίσης είχε και δύο όγδοες θέσεις, το 1984 στην ελευθέρα και το 1992 στην ελληνορωμαϊκή.
Η αθλητική οικογένεια της χώρας θα τον θυμάται πάντα, για τους σπουδαίους του αγώνες, το πλατύ του χαμόγελο και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια και στους οικείους του και ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστια οι σημαίες στα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία.
Επίσης η ΕΟΕ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη Ολομέλεια".

Πηγή: Contra

Σαν σήμερα, 25 Μαΐου (VIDEO)

 

Συνεχάρη Ρεάλ και Ατλέτικο η Μπαρτσελόνα

 

Χουανφράν: «Μας πλήγωσε το γκολ του Ράμος»

 

Ρεάλ - Ατλέτικο 4-1 (παρ.)(videos)

 

Live Streaming.21:45 Real Madrid vs Atletico Madrid Champions 4-1(1-1 videos) League


PERSONA NON GRATA Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ...ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΤΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/8/2012 ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ...ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!


Η ΚΠΡ στην Premier League

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Νέα αρχή η Εθνική ανδρών 3-1 την Ουγγαρία

 

LIVE: Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 7-10

 

344 χλμ. μποτιλιάρισμα στο Σάο Πάολο

 

Η ενέργεια που θα βγάλουν οι δύο ομάδες...

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από άλλη ματιά (video)

 

Μπάλακ: Ο Λεβ πρέπει να φύγει ακόμα και αν πάρει το Μουντιάλ

 

Οι εμφύλιοι του Champions League (vids)

 

ΣΕΙΣΜΟΣ 6,5 ΒΑΘΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

Απίστευτο και ελληνικό: Διαδικτυακή απάτη με κατσίκες!

 

Ονειρική πάσα στη Ρωσία (VIDEO)

 

Όλα ανοιχτά για Καράσκο-Εντό

 

Συλλυπητήρια για Ποικιλίδη από ΕΠΟ, ΕΟΕ και Super League

 

Χαλαρά… για το 2-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια: