29 Μαΐ 2014

Η UEFA κάνει τον απολογισμό της Super League

Η UEFA μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της κάνει τον απολογισμό για τη Super League 2013-2014 παρουσιάζοντας τους νικητές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, τον παίκτη της χρονιάς, τον παίκτη-έκπληξη και την ομάδα-έκπληξη καθώς και την ατάκα της σεζόν.

Αναλυτικά:
Για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό: "Ο Ολυμπιακός σήκωσε το 16ο πρωτάθλημα στα τελευταία 18 χρόνια. Υπό τις οδηγίες του Μίτσελ και με μπροστάρηδες τους Κώστα Μήτρογλου και Τζόελ Κάμπελ».
Για τον Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κάτι που φαινόταν πολύ δύσκολο. Ο Μάρκους Μπεργκ πέτυχε χατ-τρικ και ο Νίκος Καρέλης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για να κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πρώτο κύπελλο μετά το 2010".
Για την UEFA, παίκτης της χρονιάς ήταν ο Μάρκους Μπεργκ: "Αν ο Μήτρογλου δεν έφευγε για την Φούλαμ τον Ιανουάριο ίσως ήταν αυτός ο παίκτης της χρονιάς, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ τα έκανε όλα τέλεια. Πέρα από την φανταστική εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου, ο Σουηδός πέτυχε 15 τέρματα, μοίρασε 9 ασίστ και βοήθησε τον Παναθηναϊκό με τις εμφανίσεις του να πάρει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ. Είχε τελειώματα, αντοχή, δύναμη, γρήγορη σκέψη και ένστικτο".
Παίκτης-έκπληξη ο Μπεν: "Ο παίκτης της Βέροιας είναι η έκπληξη της χρονιάς. Ήταν άγνωστος στους Έλληνες καθώς ερχόταν από την τρίτη κατηγορία της Γαλλίας. Πέτυχε 15 τέρματα και πλέον βρίσκεται στην λίστα των μεγάλων συλλόγων της Ελλάδας"
Ομάδα-έκπληξη η Καλλονή: "Η νεοφώτιστη Καλλονή περιπλανιόταν σαν τους νομάδες, αφού πέρασε εννέα μήνες αγωνιζόμενη ως γηπεδούχος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά τερμάτισε άνετα 12η, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μαντζουράκη".
Πρώτος σκόρερ: Εστέμπαν Σολάρι (16 τέρματα)
Τέλος η UEFA ανέδειξε ως ατάκα της χρονιάς τα λεγόμενα του Μιτσελ κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Θέλω να αφιερώσω το τίτλο στους παίκτες μου, στους οπαδούς μας και στους προπονητές των υπόλοιπων ομάδων οι οποίοι έχουν την τύχη που έχω εγώ, να εργάζονται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός".

Πηγή: AEK365

Ασταμάτητη η Εθνική!

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 64-69

 

Δύσκολα με Ελλάδα ο Κριστιάνο

 

Χαμόγελα στην Γερμανία

 

Χρήματα για ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, Ολυμπιακό κολυμβητήριο

 

Φυτανίδης: Άγνοια για ΠΑΟΚ

 

Επιλέγει κέντρο και... ξένους ο Πανιώνιος

 

Έχασε τη δικαστική μάχη η Πάρμα, στο Europa η Τορίνο

 

Live Streaming.19:45 Panathinaikos vs Olympiacos 64-69 GREECE: A1 - Play Offs.

 

Ο «Εθνικάρας» κοντά στην Εθνική (VIDEOS)

 

Γιάγια Τουρέ: "Στα 40 μου θα παίξω στο Κατάρ"


Η Λίβερπουλ θέλει Μορένο

 

Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο

 

Σκόουλς: Με φιλοσοφία Λίβερπουλ η Αγγλία στο Μουντιάλ

 

Ανακοινώνει Αντρέ Άλβες (vid)

 

Η γκολάρα του Μουλγκρού στη Νιγηρία.Σκωτία-Νιγηρία 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: