12 Μαΐ 2014

Ανόρθωση: «Να ξεπλύνουμε τη ντροπή» (video)


Τα αίτια και τις ευθύνες για την βαριά ήττα με 8-1 από τον ΑΠΟΕΛ αναζητούν στην «Κυρία»
Ντροπή νιώθουν άπαντες στις τάξεις της Ανόρθωσης μετά την συντριβή με 8-1 από τον ΑΠΟΕΛ με τους ιθύνοντες της ομάδας να κάνουν λόγο για αναζήτηση ευθυνών και αιτιών της βαριάς ήττας.
«Ως Διοικητικό Συμβούλιο, θέλουμε πριν απ' οτιδήποτε άλλο, να ζητήσουμε ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη απ' τον κόσμο της ομάδας μας. Ένα κόσμο που ντροπιάσαμε ανεπανόρθωτα. Ιδιαίτερα απολογούμαστε, σε όσους βρέθηκαν στο ΓΣΠ μέσα στη βροχή και έζησαν τον χειρότερο ποδοσφαιρικό εξευτελισμό της Ανόρθωσης.
Γράψαμε μια μαύρη σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία μας. Το να χάνεις στο γήπεδο είναι ένα πράγμα, το να ρεζιλεύεις το όνομα και τη φανέλα της Ανόρθωσης είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο ψεσινός εξευτελισμός, ήταν το αποκορύφωμα μιας ντροπιαστικής χρονιάς. Δεν θα περάσει όμως έτσι αυτό. Υπάρχουν ευθύνες, θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν. Σε όλα τα επίπεδα. Ήδη, ο Πρόεδρος διέταξε να γίνει έρευνα για τα αίτια και τα αιτιατά της συντριβής. Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι ντροπιασμένος και η ευθύνη γι' αυτό βαραίνει αποκλειστικά εμάς. Την αναλαμβάνουμε πλήρως. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεπλύνουμε τούτη την ντροπή.
Οφείλουμε να κάνουμε το παν, προκειμένου να φτιάξουμε μια ομάδα της οποίας οι πιστοί να είναι περήφανοι. Γίνεται προγραμματισμός για τη νέα περίοδο, και παρά τις οικονομικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, η διοίκηση θα εργαστεί με στόχο να έρθουν καλύτερες μέρες για την Ανόρθωση. Κι αυτή την ομάδα που θα φτιάξουμε θα την προστατεύσουμε απ' όσους θα δοκιμάσουν να τη βλάψουν. Σ' αυτή την προσπάθεια, θέλουμε τον Ανορθωσιάτη σύμμαχο. Μόνοι μας, είναι αδύνατον να τα καταφέρουμε. Η Ανόρθωσις, τώρα στα πολύ δύσκολα, μας χρειάζεται περισσότερο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη λήξη του αγώνα, οπαδοί της Ανόρθωσης είχαν συγκεντρωθεί στο ΓΣΠ περιμένοντας την αποστολή της ομάδας. Με την άφιξη του πούλμαν ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες με τους φιλάθλους της «Κυρίας» να ζητούν από τους παίκτες να… βγάλουν τις φανέλες, κάτι που αρκετοί εξ αυτών έπραξαν δείχνοντας πως αντιλαμβάνονται την απογοήτευση και τη δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας. Πλέον τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις όσο προχωράει η σχετική έρευνα που προανήγγειλε η διοίκηση αναζητώντας τα αίτια της συντριβής.

Πηγή: OnSports

Ζητά οικονομική στήριξη η Κομισάροβα

 

Μπαρτζώκας: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»

 

Ετοιμάζεται για νέες επιδόσεις…

 

Η διόρθωση του Ζαγοράκη για το «ΜΠΑΟΚτσήδες» (video)

 

Το «αντίο» του Βαλντές στην Μπάρτσα

 

Οι διαιτητές των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ

 

Τα σλόγκαν των ομάδων στο Μουντιάλ

 

ΕΝ ΟΨΕΙ FINAL 4 Τόμιτς: «Όνειρο η κατάκτηση της Ευρωλίγκας»

 

Mπάρκλεϊ: "Δεν σας αρέσουν αυτά που λέω; Κλείστε την τηλεόραση"

 

Το Ναυάγιο στις καλύτερες παραλίες, κατά Pinterest (ΦΩΤΟ)

 

Διαμαντίδης: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη τον Ολυμπιακό»

 

Η δικαίωση του Παναγιώτη Γλύκου

 

«ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΚΥΚΛΟΙ... «Η λάσπη θα επιστρέψει πάνω τους»


Γιάχος στη Λεωφόρο, Παππάς στην Τρίπολη

 

Γκιγκς: «Κλείστε την τηλεόραση!» (vds)

 

Σεισμός, της Ντόρτμουντ ο λαός

 

Γκέλες και τελικός στο "Καμπ Νόου"(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: