19 Μαΐ 2014

Λίνο: "Θέλω να τελειώνουμε γρήγορα με τον ΠΑΟΚ"

Λίνο
Ανυπομονεί για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Αλβες Λίνο, ο οποίος αναφέρθηκε στην προοπτική επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα.




Για την παρουσία του σπον ΠΑΟΚ, τον Πάμπλο Γκαρσία (σ.σ. υπάρχει η προοπτική της επιστροφής του στην ομάδα ούτως ώστε να είναι το τιμ του Αγγελου Αναστασιάδη) και για την ανανέωση του συμβολαίου του μίλησε ο Αλβες Λίνο στον Arena.
Συγκεκριμένα είπε:

Για την αναγνώριση που εισπράττει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί εισπράττω την αναγνώριση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί παίζω σε μια μεγάλη ομάδα και είναι ακόμα σημαντικότερο να παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα και να σε αναγνωρίζουν και να σε ενθαρρύνουν με αυτόν τον τρόπο".
Για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: "Αυτή την βδομάδα θα τα τακτοποιήσουμε όλα. Θα μείνω ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να τελειώσουμε γρήγορα, να πάω στην Βραζιλία, να ξεκουραστώ και να είμαι έτοιμος για του χρόνου".
Για το αν περίμενε να μείνει τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ: "Δεν το πίστευα όμως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Ξέρω ότι ήρθα λίγο αργά στον ΠΑΟΚ αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάτι σημαντικό και εγώ προχωρώ".
Για την χρονιά που πέρασε: "Δεν ήταν η αναμενόμενη χρονιά που περιμέναμε όλοι. Δεν πήγαμε τόσο καλά και χάσαμε και τον τελικό. Καμία φορά η αλλαγή προπονητή που δεν γνωρίζει καλά τους παίκτες, μέχρι να περάσει ο χρόνος και να προσαρμοστεί, τα αποτελέσματα να μην έρχονται τόσο εύκολα".
Για τις σκέψεις του για την νέα χρονιά: "Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα του χρόνου μαζί με τους καινούριους ποδοσφαιριστές που ίσως έρχονται. Να κάνουμε μια καλή ομάδα και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε".
Για την εξαιρετική φυσική του κατάσταση παρά τα 37 του χρόνια: "Δεν είναι εύκολο να είσαι σε υψηλό επίπεδο όταν υπάρχουν νέα παιδιά που τρέχουν. Εμείς πρέπει να καλύψουμε την φυσική κατάσταση όσο μπορούμε και του χρόνου θα πρέπει να προετοιμαστώ καλά για να είμαι στην ίδια κατάσταση".
Για το αν έχει προταθεί κάποια θέση στον Γκαρσία: "Όλοι ξέρουν ότι ο Γκαρσιά είναι φίλος μου. Έχω να μιλήσω 10 μέρες μαζί του και δεν ξέρω τι του έχουν προτείνει. Αν έρθει στον ΠΑΟΚ, με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει".
Για το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:  "Από την δική μου πλευρά θα προετοιμαστώ κατάλληλα και θέλω μαζί με τους συμπαίκτες μας για να φέρουμε έναν τίτλο".

Πηγή: Sport 24

Ο Ζιοβάνι υποκλίνεται στον Σέργιο(video)

 

LIVE: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 65-72

 

Τον Ιούλιο επιστρέφει η Κυριακοπούλου

 

Το νικητήριο τρίποντο του Σπανούλη (VIDEO)

 

Ράκος ο Κλάους

 

Έπεσαν οι υπογραφές με Μέσι

 

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ Μουρίνιο: «Σπουδαίος τύπος ο φαν Χάαλ»

 

Πιο "έμπειρη" η Εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας

 

«Καλό ταξίδι Αννούλα, όπου και αν είσαι»

 

Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού


ΝΒΑ: Οι καλύτερες φάσεις του δεύτερου γύρου (videos)

 

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις(video & pics)

 

Σουάρεζ και Κριστιάνο το «Χρυσό Παπούτσι»

 

Ο Μέσι απάντησε με μια φωτογραφία (VIDEO)

 

Κακόμοιρα ζωάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα κούρεψαν όσο χειρότερα μπορούσαν... Δείτε και μείνετε με το στόμα ανοιχτό [photos]


 

Εκτός Ευρώπης η Μίλαν

Δεν υπάρχουν σχόλια: