11 Ιουν 2014

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ «1» ΚΑΙ ΤΟ «5» Μπαρτζώκας, Σπανούλης και δύο σημαντικές προσθήκες

Μπαρτζώκας, Σπανούλης και δύο σημαντικές προσθήκες

Με άκρα μυστικότητα προχωράει και το φετινό καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τους Σπανούλη και Μπαρτζώκα να συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα.

Τα τελευταία τρία καλοκαίρια οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Γιώργο Σκινδήλια κινούνται με άκρα μυστικότητα. Δύσκολα από το ρεπορτάζ «βγαίνει» κάτι και μέσα από τον Ολυμπιακό ποτέ δεν επιβεβαιώνονται φήμες περί μεταγραφικών στόχων και λοιπών κινήσεων της ομάδας.
Σε αυτόν ακριβώς το ρυθμό κινούνται και οι πρώτες μέρες του φετινού καλοκαιριού. Πολλά ακούγονται το διάστημα μετά το χαμένο πέμπτο τελικό, ωστόσο η ουσία είναι πως οι Αγγελόπουλοι θέλουν μόνο να δυναμώσουν την ομάδα και τίποτα άλλο.
Η παρουσία των Βασίλη Σπανούλη και Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς επίσης και όλων των παικτών οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να πορευτούν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και θα ισχύσει κανονικά ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου που ανανεώθηκε πέρυσι.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Στις επαφές που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής έχει αποφασιστεί ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί στις θέσεις «1» και «5». Άπαντες θέλουν οι δύο παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.
Για τη θέση του περιφερειακού πρώτος στόχος είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι με τον οποίο έχει ήδη υπάρξει επαφή. Ο Αμερικανός της Μπάγερν μένει ελεύθερος, δε θα συνεχίσει στη Γερμανία και εννοείται πως ενδιαφέρεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αυτό όμως δεν αρκεί καθώς αφενός δεν πρόκειται να αποφασίσει τίποτα πριν ολοκληρωθούν οι τελικοί στην Γερμανία και αφετέρου δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως θα εμπλακούν και άλλες σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του. Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν κοιτάζει μόνο τον Ντιλέινι, αλλά έχει κι άλλους στη λίστα του.
Για τη θέση του σέντερ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιθυμία να εντάξει και πάλι τον Κάιλ Χάινς στο ρόστερ του, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στο χέρι του. Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με τους Ρώσους και για του χρόνου το οποίο λογικά θα το ανανεώσουν οι Μοσχοβίτες. Ο Χάινς θα πρέπει αφενός να βρει μόνος του τον τρόπο να λύσει τη συνεργασία και εν συνεχεία να αποδείξει και τη δική του επιθυμία να γυρίσει στον Ολυμπιακό υπογράφοντας άμεσα και χωρίς να βάλει στο παιχνίδι τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος λογικά θα τον... προσφέρει και στην Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Στα υπ' όψιν -και σε αυτή τη θέση- βρίσκονται σημαντικοί παίκτες με θητεία στην Ευρωλίγκα, ωστόσο δε θα υπάρξει η παραμικρή κρούση μέσα στην εβδομάδα.
ΠΕΡΙ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ
Ακόμη δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ διοίκησης και του ατζέντη του Στράτου Περπέρογλου, αλλά λογικά κάτι τέτοιο θα συμβεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο Ολυμπιακός θα κάνει μία πρόταση στον Ελληνα φόργουορντ, αλλά κανείς δε μπορεί να προβλέψει τη χρονική διάρκεια και φυσικά το ποσό που θα του προσφέρουν.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ο Ολυμπιακός έχει τη βάση για τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν πως ο σχεδιασμός περιλαμβάνει 3-4 κινήσεις νέων παικτών (δύο βασικών και δύο «βοηθητικών») και σίγουρα κάποιου ταλαντούχου γηγενή παίκτη όπως συμβαίνει κάθε χρόνο (πέρυσι ήρθαν Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Χριστοδούλου και Καββαδάς). Λόγος βιασύνης δεν υπάρχει κανένας και μην περιμένετε σπασμωδικές κινήσεις αφού τα πάντα θα είναι σχεδιασμένα βάσει των επιθυμιών προπονητή και διοίκησης. Ο Ολυμπιακός έχει τη διάθεση να ξοδέψει χρήματα, αλλά όπως κάθε καλοκαίρι από το 2010 κι έπειτα δε θα μπει σε κανένα είδος πλειστηριασμού πληρώνοντας υπεραξίες, ενώ αυτό το καλοκαίρι θέλουν να προχωρήσουν και σε ορισμένες ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2015 (Πρίντεζης, Μάντζαρης, κλπ).

Πηγή: Gazzetta

Live Streaming.21:45 France vs Brazil, Women's football Eastern European Time

 

Η προπόνηση της Εθνικής μας (VIDEO)

 

Στα ύψη το bullying στην Ελλάδα

 

ΠΑΟΚ: Άμεση επαφή με τους φιλάθλους

 

Με Κυριάκο Παπαδόπουλο η ενδεκάδα των τραυματιών

 

"Ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω για Μποζίνοφ..."


Live Streaming.21:00 Athletics: IAAF Diamond League Oslo Eastern European Time

 

Τα 11 γκολ της τρομερής "σελεσάο" του 1982 (VIDEO)

 

Μένει στη Σίτι ο Τουρέ

 

Μουντιάλ 2014: Μαγικές στιγμές για τους μικρούς

 

Το σπρέι θα φέρει περισσότερα γκολ

 

Μανωλάς: «Μεγάλη υπόθεση το Μουντιάλ»!

 

Γιουβέντους: Ανανέωσε ο Πίρλο!

 

ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ Κόψαμε και το ψωμί - στο 36,7% η μείωση του τζίρου στους φούρνους

 

Η ώρα των υπογραφών

 

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 70-74,Μάλαγα-Ρεάλ 88-75

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ ΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: