28 Ιουν 2014

ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Καπίνο: «Πάμε για την πρόκριση 100%


Καπίνο: «Πάμε για την πρόκριση 100% (vds)
Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κόστα Ρίκα. Συγκεκριμένα ο διεθνής τερματοφύλακας αναφέρθηκε...
Στο αν οι διεθνείς έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στους «16» του Μουντιάλ: «Πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε γιατί την Κυριακή έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οπότε πρέπει να καταλάβουμε τι έχουμε κάνει για να κάνουμε και το επόμενο βήμα».
Στο πώς έζησε ο ίδιος από τον πάγκο το ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Με πολύ άγχος. Πιστεύω ότι είχαμε παραπάνω άγχος από τους παίκτες που έπαιζαν. Ήρθε, όμως, αυτή η λύτρωση στο 90' με το γκολ του Γιώργου που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Νιώσαμε υπερηφάνεια και μεγάλη χαρά που γράψαμε ιστορία».
Στον επόμενο αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας, την Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα απέδειξε ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μπορεί λόγω ονόματος να μην είναι το φόβητρο. Δεν είναι η Αγγλία, η Ιταλία ή η Ουρουγουάη. Από εκεί και πέρα, όμως, κατάφερε και βγήκε πρώτη στον όμιλο. Απέδειξε ότι μπορεί να παίξει πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και να νικήσει, να πάρει αποτελέσματα. Αυτό από μόνο του δείχνει πολλά. Εμείς κάναμε την ανάλυσή μας και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Στις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ: «Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Αυτό πιστεύουμε όλοι και γι' αυτό θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τουλάχιστον να ευχαριστούμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς πάμε για την πρόκριση 100%».

Ήττα των γυναικών από την Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια: