27 Ιουν 2014

Βρήκε τους πρώτους σκόρερ έξι ομίλων και πήρε 7.300 ευρώ!

Βρήκε τους πρώτους σκόρερ έξι ομίλων και πήρε 7.300 ευρώ!Το «Πάμε ΣΤΟΙΧΗΜΑ» μοιράζει λεφτά, κάθε μέρα, στο Μουντιάλ. Κι όχι μόνο με τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και με τα ειδικά στοιχήματα. Ήδη, ολοκληρώθηκε το ειδικό στοίχημα με τους πρώτους σκόρερ των ομίλων.

Ο τυχερός παίκτης από την Κω βρήκε τους πρώτους σκόρερ στους έξι πρώτους ομίλους και με 4,50 ευρώ, βάζοντας πολλαπλασιαστή 15 στο δελτίο του, κέρδισε 7.310,74 ευρώ!
Πόνταρε στον Νεϊμάρ, στον Φαν Πέρσι, στον Σουάρεζ, στον Μέσι, ενώ σε δύο ομίλους, στον τρίτο και στον πέμπτο, επέλεξε τον «άλλο παίκτη», τον οποιοδήποτε δηλαδή σκόρερ στον οποίο δεν είχε δοθεί απόδοση.
Στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα, όταν είναι περισσότεροι από ένας οι πρώτοι σκόρερ, κερδίζουν όλοι, αλλά διαιρείται η απόδοσή τους.

Έτσι, στον δεύτερο όμιλο ο Φαν Πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ μαζί με τον Ρόμπεν και η απόδοσή του από το 5,50 έπεσε στο μισό, στο 2,75 δηλαδή.
Το ίδιο συνέβη και με τον «άλλο παίκτη» στον πέμπτο όμιλο. Ο Ενέρ Βαλένσια, που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο «άλλος παίκτης», πήρε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του ομίλου, μαζί με τους Μπενζεμά και Σακίρι. Είχε απόδοση 5,50 και διαιρέθηκε δια του 3, υποχώρησε δηλαδή στο 1,83. Στον τρίτο όμιλο, ο «άλλος παίκτης», που βγήκε πρώτος σκόρερ, ήταν ο Ροντρίγκεζ με απόδοση 7,00.
Το τυχερό δελτίο με τους σκόρερ παίχτηκε στο πρακτορείο του ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ στην Κω.

Πηγή: AEK365

Απίστευτη, αποστομωτική απάντηση από τον Σάντος σε βραζιλιάνα δημοσιογράφο!

 

Ήττα των γυναικών από την Ισπανία

 

Κοντά σε Σακίρι η Λίβερπουλ

 

Νεκροί και τραυματίες στους πανηγυρισμούς για την Εθνική Αλγερίας

 

Live Streaming.20:30 Spain vs Greece 3-1 set(19-25)(26-24)(25-22)(25-23),W Volley, Eastern European Time

 

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο… θέατρο οι Βραζιλιάνοι!

 

Mundial 2014: Η Κόστα Ρίκα δίνει μάχες στο PlayStation

 

Στο... σπίτι τους οι πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητές!

 

Εθνική... διάψευση

 

ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ «Έμπειρος κι επιτυγχημένος ο Πεδουλάκης»

 

Σε ψηφιακή «τροχιά» πέρασε η Πελοπόννησος(οχι βεβαια στην Νοτια Λακωνια δεν εχει βρει ακομη την τροχοδρομηση της..σε ολη την Πελοποννησο μπορει,αλλα που θα παει θα ερθει..στην Ελλαδα τα (καλα) πραγματα αργουν λιγο κατα παραδοση!!!.Μου ειναι αδιαφορο προσωπικα ετσι για την ιστορια...)

 

Εκτός Ευρώπης η ΑΕΚ για 10.000 ευρώ!

 

Η μάχη του πρώτου σκόρερ


Νέα εποχή. Εποχή Κύργιου

 

«ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ» Και τελικά Τσιώλης στην Ξάνθη

 

H αντίδραση του Θανάση Αντετοκούνμπο (VIDEO)

 

Αλγερία - Ρωσία 1-1(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: