6 Ιουν 2014

Σαρρής: «Να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής»

Σαρρής: «Να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής»Έτοιμη να προσλάβει ξένο αρχιδιαιτητή είναι η ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε στη σημερινή Γενική Συνέλευση, ο Γιώργος Σαρρής.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας έκανε γνωστή την πρόθεση της ΕΠΟ, η οποία είχε προταθεί από πολλές ομάδες τα τελευταία χρόνια.
«Στη χρονιά που πέρασε η διαιτησία ήταν καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Δεν λέω ότι ήταν τέλεια. Συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα η κριτική διαιτησίας. Η δική μας πρόταση θα είναι να προσληφθεί ξένος αρχιδιαιτητής για να κάνει ορισμούς στη Super League και στη Football League για να κάνει ορισμούς σε διαιτητές και παρατηρητές», ανέφερε αρχικά.
«Προσπαθούμε να πάμε μπροστά το ποδόσφαιρο όταν κάποιοι που βρίσκονται και εντός αίθουσας προσπαθούν να απαξιώσουν κάθε ενέργεια της ΕΠΟ. Σε καθημερινή βάση βλέπουμε από συγκεκριμένα κέντρα λασπολογία με καταγγελίες, προαναγγελία διώξεων προσπαθούν να εμπλέξουν τη Δικαιοσύνη στο σχέδιο τους. Μας δημιουργούν προβλήματα. Δεν θα αφήσουμε να αμφισβητήσει κανείς την εντιμότητά μας και ειδικά από ανθρώπους που η ομοσπονδία προστάτευσε και διεθνώς και καταλαβαίνεται τι εννοώ. Έχουμε ενημερώσει UEFA και FIFA για το τι επιχειρείται να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνετε τι εννοώ», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Για τα λάθη της ομοσπονδίας είπε: «Στο θέμα του υποβιβασμού και προβιβασμού των ομάδων σε Super League και Football League καθυστερήσαμε να αντιδράσουμε. Φταίμε που έφτασε η κατάσταση εκεί. Το ίδιο συνέβη και τα ύποπτα παιχνίδια. Αποδείχθηκε λάθος η εκτίμησή μας, αλλά δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε την παντελή αδράνεια της πολιτείας στο συγκεκριμένο θέμα. Στο νέο πειθαρχικό κώδικα βάλαμε όλες τις αποφάσεις του συνεδρίου της UEFA που ανατρέπουν όσα ξέραμε για την αντιμετώπιση του φαινομένου».
Στη συνέχεια εξέφρασε κάποια παράπονα για τη στήριξη από το κράτος. «Η πολιτεία και αυτό φάνηκε και από την επιχορήγηση έχει διάθεση να εγκλωβίσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε ξεκινήσει περικοπές από τα λειτουργικά της ΕΠΟ και από αυτές δώσαμε λεφτά στις Ενώσεις», προσθέτοντας πως «… η Εθνική κρατά ζωντανή την ΕΠΟ».
Όσο για τους στόχους της ομοσπονδίας, συμπλήρωσε: «Μετά την πώληση του Ελληνικού η Εθνική θα μείνει άστεγη. Αν μας δώσει έκταση η πολιτεία είμαστε σε θέση να φτιάξουμε ένα σύγχρονο κέντρο. Θα φτιάξουμε μουσείο και πάρκο εθνικών ομάδων δίπλα στα γραφεία της ΕΠΟ».

Πηγή: Gazzetta

"Ξύπνησε" ο Φρεντ,νίκη η Βραζιλία την Σερβία 1-0,Ρωσία - Μαρόκο 2-0,Γερμανία - Αρμενία 6-1(videos)πατηστε πανω στα σκορ

 

Πρώτη νίκη με Ρουμανία

 

Live Streaming. 22:00 Brazil vs Serbia 1-0(videos) Friendlies


Live Streaming.20:00 Romania vs Greece 0-3 set(20-25(23-25)(20-25) Volley

 

«Μεταγραφές στον ΠΑΟΚ»

 

H αλήθεια για τον Μανωλά

 

Ο Ναδάλ διέλυσε τον Μάρεϊ

 

Πάρκερ: "Η Ελλάδα το χειρότερο μέρος που έχω παίξει"(video)

 

Πάει στην ΟΥΕΦΑ για Φετφατζίδη ο Ολυμπιακός

 

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 3-0 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΛΙΓΚ Πάλεψε μόνο το 2ο σετ η Εθνική γυναικών

 

Live Streaming.16:00 Nadal vs Murray 3-0 set (6-3)(6-2)(6-1),Court Philippe Chatrier Tennis Roland Garros

 

Live Streaming.15:30 Poland vs Greece 3-0 set(25-12)(26-24)(25-14), W( Volley) Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

 

Ο Ριμπερί χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο!

 

Live Streaming.14:00 Gulbis vs Djokovic 1-3 set(3-6)(3-6)(6-3)(3-6), Court Philippe Chatrier Tennis Roland Garros,

 

Στον τελικό ξανά ο Τζόκοβιτς


Καμπς: Οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα η Ελλάδα

 

Τα καλύτερα γκολ της Μπουντεσλίγκα(video)

 

Το ντοκιμαντέρ του BBC για την ξεφτίλα του 1994

 

ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Και Ντε Βινσέντι και Παπάζογλου και Τάτο θέλει ο ΑΠΟΕΛ

 

Ανακοίνωση την αποχώρηση του ο Μπατίστ

 

Ισοπέδωσε τη Βαλένθια η Μπαρτσελόνα 58-77

Δεν υπάρχουν σχόλια: