23 Ιουν 2014

«Καλύτερα από πέρσι ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Καραγεωργίου φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και την Εθνική ομάδα, ενόψει της τελευταίας «μάχης» με την Ακτή Ελεφαντοστού στην Βραζιλία.



Αναλυτικά:

Για την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟK: «Δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα, γιατί τον τελευταίο καιρό μονοπωλεί το ενδιαφέρον το Μουντιάλ. Είναι δεδομένο πως πριν καν ξεκινήσει ο προγραμματισμός, η ομάδα θα πάει καλύτερα από πέρσι και αυτό γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν τι είναι ΠΑΟΚ. Η συνέχεια θα είναι πολύ σημαντική, αλλά είμαι σίγουρος πως θα πάει καλύτερα. Γιατί μην ξεχνάμε πως μετά την συντριβή του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό με 4-0, ο ΠΑΟΚ έμεινε 20 βαθμούς πίσω. Αυτό φέτος δεν νομίζω να γίνει. Πέρσι περιμέναμε στο 90' να μπει το νικητήριο γκολ, πέρασαν πολλά παιχνίδια που κερδίσαμε στο 90'. Φέτος η εικόνα δεν θα είναι η ίδια και πιστεύω πως αυτός θα είναι ο στόχος. Τώρα το αν θα είναι μέσα και το Κύπελλο, το Τσάμπιονς Λίγκ, όλα αυτά θα είναι μέσα στους στόχους».

Για την πρόσληψη του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟK: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Πάμπλο Γκαρσία, ας αφήσουμε τον Αναστασιάδη να δουλέψει και θα δούμε από την εικόνα της ομάδας. Μην ξεχνάμε πως έμεινε ο Άγγελος και ο Βρύζας. Έφυγαν πολλοί παρατρεχάμενοι. Ήταν ο Τσιστιακόφ, ο Γεωργιάδης που δεν λέω ότι δεν έκανε καλή δουλειά, αλλά υπήρχαν διάφορες γνώμες και αυτό δημιουργούσε θέμα, έφυγε ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Αυτό δείχνει πως πάει να γίνει κάτι πιο σοβαρό, κάτι πιο ουσιαστικό. Θα δούμε».

Για την Εθνική ομάδα: «Είδα μια καλή Εθνική ομάδα, με την δυνατότητα που έχουμε σαν χώρα. Και στα δύο παιχνίδια. Με την Κολομβία είχε την ατυχία να δεχθεί ένα γκολ νωρίς που στην συνέχεια έγιναν τρία και με την Ιαπωνία μείναμε από νωρίς με δέκα παίκτες. Μην ξεχνάμε πως Ελλάδα είμαστε και πάμε καλά. Έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι».

Για τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει: «Νομίζω πως Τοροσίδης και Παπασταθόπουλος που αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης, ο Κονέ που δεν είχε μέχρι τώρα πολλά παιχνίδια τα πάει πάρα πολύ καλά».

Για το παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Νομίζω πως αν έχουμε την εικόνα που είχαμε και στα άλλα παιχνίδια, θα πάρουμε την νίκη. Τι στο καλό, δεν θα μπει ένα γκολ; Αν είναι δυνατόν! Αρκεί όμως να δείξουμε το ίδιος πάθος και την ίδια θέληση με τα άλλα δύο παιχνίδια που δώσαμε».
Από metrosport.gr

Πηγή: PaokMania

Live Streaming. 23:00 Cameroon vs Brazil 1-4(videos) FIFA World Cup 2014

 

Live Streaming. 23:00 Croatia vs Mexico1--3(videos) FIFA World Cup 2014

 

Ολλανδία - Χιλή 2-0(videos)

 

Σουάρες: "Αδύναμη αμυντικά η Ιταλία"

 

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Τελείωσε πριν καν αρχίσει

 

Αυστραλία - Ισπανία 0-3(videos)

 

«Χαιρετάει» ο Φορτούνης!

 

Live Streaming.19:00 Australia vs Spain 0-3(videos) FIFA World Cup 2014

 

Αυτός είναι ο Παγδατής!

 

Live Streaming. 19:00 Netherlands vs Chile 2-0(videos) FIFA World Cup 2014

 

Μενσά-Μπονσού: Ο "Big Daddy" στον Ολυμπιακό

 

Live Streaming. 19:00 Netherlands vs Chile - FIFA World Cup 2014 Eastern European Time

 

«Σπουδαία μεταγραφή αυτή του Γκολάσα για τον ΠΑΟΚ»

 

Ολυμπιακοί - Παναθηναϊκοί: Μαουνιέρηδες και Μπριγιαντίνες

 

Ταχτσίδης: «Από εμάς εξαρτάται»


Ποινές κάθειρξης σε δημοσιογράφους

 

«Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό ο Λαφαγιέτ»

 

Την 1η Ιουλίου η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League

 

Λέει «ναι» ο Σουάρες στη Μπαρτσελόνα

 

Live Streaming. 01:00 USA vs vs Portugal 2-2 (videos)FIFA World Cup 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: