19 Ιουν 2014

Μουρίνιο: "Προικισμένος από το Θεό ο Μπαλοτέλι"

Την τιμητική του είχε ο Μάριο Μπαλοτέλι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει κολακευτικά σχόλια για τον Ιταλό φορ μιλώντας στην τηλεόραση του Eurosport. Πώς σχολίασε το κάζο της "φούρια ρόχα".




"Ο Μάριο θα είναι πάντα Μάριο, στα 30 του χρόνια θα κάνει πάντα αρκετά από τα πράγματα που έκανε όταν ήταν 19-20 ετών. Δεν αλλάζει ουσιαστικά αλλά ταυτόχρονα με το πέρασμα των χρόνων και τις διεθνείς εμπειρίες με την Ίντερ, στην Αγγλία, την επιστροφή στην Ιταλία με τη Μίλαν, έχει στα χέρια του όλα τις προϋποθέσεις για να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Με τις δυνατότητες που έχει όσον αφορά στην τεχνική και στη φυσική κατάταση μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τον άλλοτε παίκτη του στην Ίντερ στο πλαίσιο συνέντευξής του για το "Yahoo-Eurosport Italia", και πρόσθεσε:

"Είναι δικό του θέμα να καταλάβει ότι μπορεί να τα πάει καλύτερα, να αντιληφθεί τις δυνατότητές του. Εγώ λέω πάντα στους παίκτες μου, ειδικά στους νέους, πως όταν ο Θεός σου δίνει ξεχωριστά προσόντα, είσαι υποχρεωμένος να τα εκμεταλλεύεσαι και να μην κάνεις λάθος, κάνοντας μία καριέρα όχι απλά ωραία αλλά πολύ ωραία".
Κληθείς επίσης να καταθέσει την άποψή του για ποιο λόγο η Ισπανία απέτυχε παταγωδώς σε αυτό το Μουντιάλ μετά από τρεις σερί κατακτήσεις τροπαίων σε μεγάλες διοργανώσεις, ο τεχνικός της Τσέλσι δήλωσε:
"Είναι πολύ εύκολο να αλλάζεις, να κάνεις ανανέωση, είτε είσαι σύλλογος είτε εθνική ομάδα, όταν δεν κερδίζεις. Όταν νικάς είναι δύσκολο.
Πόσες φορές συμβαίνει ένας σύλλογος να είναι πρωταθλητής, να μην κάνει ανανέωση επειδή είναι δύσκολο να το κάνει και από συναισθηματική άποψη, και η επόμενη σεζόν να πηγαίνει χάλια;

Αυτό πιστεύω συμβαίνει και σε εθνικές ομάδες. Τέσσερα χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν κερδίζεις δεν υπάρχει η διάθεση για ανανέωση επειδή νιώθεις σαν να έχεις ηθικό χρέος προς τους ποδοσφαιριστές.
Σκέφτεσαι: "έχω κερδίσει με εσένα, πρέπει να συνεχίσω με εσένα. Πριν ήταν δύσκολο να πεις "τώρα παίρνει σειρά ο Κόκε, ο Ντε Χέα, ο Μοράτα, τώρα είναι εύκολο να γίνει.
Το ίδιο έγινε στο παρελθόν με την Ιταλία και με την Γαλλία, είναι δύσκολο να αλλάζεις όταν νικάς".

Πηγή: Sport 24

Η Μπαρτσελόνα έσπασε την έδρα της Ρεάλ

 

Live Streaming.01:00 Japan - Greece- FIFA WC 2014 Eastern European Time

 

Live Streaming.22:30 Real Madrid vs Fc Barcelona 93-98 Liga ACB

 

Ουρουγουάη - Αγγλία 2-1(videos)

 

Live Streaming.22:00 Uruguay vs England 2-1(videos) FIFA WC 2014

 

Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1(videos)


Η προσφορά της ΚΑΕ και η πρόταση του Μάντζαρη

 

Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΟ Ο Ολιτς, ο Λάουντρουπ και το ρεκόρ τους

 

Σβήστε τα φώτα για να δείτε μπάλα!

 

Προληπτικά εκτός ο Τζόκοβιτς


Live Streaming.19:00 Colombia vs Ivory Coast 2-1 FIFA WC 2014 Eastern European Time

Ράμος: "Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον"

 

Λούκας: "Κάνω πρόοδο μέσω του ΠΑΟΚ"

 

Στις 10/7 η κλήρωση της Ευρωλίγκας

 

Η Τσέλσι κάνει πρόταση για Ρούνεϊ

 

Το Top 10 του MVP Λέοναρντ! (vid)

 

Live Streaming.01:00 Cameroon vs Croatia 0-4 (videos) FIFA WC 2014

 

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ(?) ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ!!!!.ΠΟΣΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ...ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ???. (ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ..ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ).ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ΠΟΣΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ???..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ,Η ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ?.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ??.ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ???.

 

Ισπανία - Χιλή 0-2(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: