4 Ιουν 2014

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Η Αγγλία δεν μπορεί να κερδίσει το Μουντιάλ

Σερ Μπόμπι Τσάρλτον: Η Αγγλία δεν μπορεί να κερδίσει το ΜουντιάλΕνοχλημένος ο παλαίμαχος άσος από την έλλειψη παικτών παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της Εθνικής Αγγλίας

Η απουσία παικτών παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ καθιστά αδύνατο το ενδεχόμενο η Εθνική Αγγλίας να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στα γήπεδα της Βραζιλίας όπως υποστήριξε ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που σημείωσε πως αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να ντρέπονται οι Άγγλοι διεθνείς.
Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, που το 1966 ως αρχηγός είχε σηκώσει το μοναδικό Παγκόσμιο Κύπελλο της Αγγλίας, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Laureus.com τόνισε: "Λοιπόν, δεν νομίζω ότι η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπονται. Κάθε νεαρός παίκτης θα αρπάξει την ευκαιρία να παίξει στο Μουντιάλ, επειδή ίσως να μην συμβεί ξανά.
Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί είναι η έλλειψη πραγματικών παικτών παγκόσμιας κλάσης, κάτι που είπε ο Φάμπιο Καπέλο πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι απίστευτο να σκεφτώ ότι η Αγγλία, με όλη αυτή τη μεγάλη ιστορία, δεν μπορεί να έχει αρκετούς παίκτες μαζί, για συγκεκριμένες διοργανώσεις. Αυτό με ενοχλεί πολύ.
Είμαι στην πραγματικότητα αρκετά ευχαριστημένος με κάποιους από τους νεαρούς παίκτες, αλλά δεν μπορώ να πω πραγματικά ότι μπορώ να σκεφτώ την Αγγλία να κερδίζει το Μουντιάλ. Δεν είμαι εναντίον των ξένων παικτών στην Premier League αλλά αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αρκετούς Άγγλους παίκτες".

Πηγή: AEK365

Ολλανδία - Ουαλία 2-0,Αλγερία - Ρουμανία 2-1,Εκουαδόρ - Αγγλία 2-2,Ιταλία - Λουξεμβούργο 1-1(videos)

 

Ο Ναδάλ πρόλαβε και το σκοτάδι

 

Live Streaming.21:30 Netherlands vs Wales,Live Streaming.21:30 Algeria vs Romania,Live Streaming.21:30 Hungary vs Albania,Live Streaming.22:00 Ecuador vs England

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 82-71.ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

 

Ψάχνεται και για το κέντρο η Τσέλσι!

 

Δεκάδα στο Ευρωπαϊκό της Ολλανδίας

 

Live Streaming.19:45 Panathinaikos vs Olympiacos 82-71 GREECE: A1 - Play Offs 5 .

 

Με βαν της Αστυνομίας στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός!

 

Live Streaming.16:30 Nadal vs Ferrer, Court Suzanne Lenglen Eastern European TimeTennis

 

"Προστατεύουμε το σπίτι μας"

 

Ο Φετφατζίδης και οι άλλοι Έλληνες σολίστ (VIDEOS)

 

Τα βρήκε με Ρόις η Μπαρτσελόνα

 

Διαφωνία του Δημάρχου για το γήπεδο της ΑΕΚ

 

Κούγιας: Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να πάει στον τελικό

 

Ακέραια απολιθώματα ιχθυόσαυρων ανακαλύφθηκαν στη Χιλή

 

Ελλάδα - Νιγηρία 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: