20 Ιουν 2014

Η γκάφα της χρονιάς από ομάδα Γ' Εθνικής!.ΒΡΗΚΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Σ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ...ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ???

Θα μπορούσε να θεωρηθεί και η γκάφα της χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο,αυτό που έκανε η Νέα Ιωνία στη Γ' Εθνική.
Η εν λόγω ομάδα κατέθεσε ένσταση στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, σε βάρος του Ρούβα, επειδή ο τελευταίος δεν έχει ομάδα στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ,όπως προβλέπει ο κανονισμός.
Η πρωτοβάθμια επιτροπή δικαίωσε την ομάδα της Νέας Ιωνίας και της έδωσε δυο βαθμούς από το παιχνίδι με το Ρούβα,το οποίο είχε λήξει ισόπαλο. Παράλληλα αφαίρεσε ένα βαθμό από την ομάδα της Γέργερης.
Ο Ρούβας κατέθεσε έφεση για την απόφαση, όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι η Νέα Ιωνία είχε μεν δίκιο, αλλά καθυστέρησε να καταθέσει τα χρήματα για το παράβολο της ένστασης που είχε κάνει σε πρώτο βαθμό και έτσι η ένσταση απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμη!
Έτσι, η ομάδα της Νέας Ιωνίας, έχασε, λόγω της γκάφας που έκανε, την ευκαιρία να πάρει δυο βαθμούς, που θα είχε πάρει από την ένσταση, αν είχε πληρώσει έγκαιρα το παράβολο! Τώρα καλείται να πάρει το παιχνίδι της τελευταία αγωνιστικής με τη Δόξα Βύρωνα για να σωθεί, διαφορετικά κινδυνεύει να χάσει και την κατηγορία...
Πηγή:prismasport.gr

-Ε.Π.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ
 Προκηρύξεις
Για άλλη μια φορά γίνεται η υπενθύμιση προς τους εκπροσώπους των σωματείων του Νομού, που προτίθενται να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Υποδομών της Ένωσης (Εφηβικό, Παιδικό, Προπαιδικό), ότι η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα αυτά, λήγει τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013.
-ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ Σ ΜΑΤΕΙΩ Ν Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ταχ. /νση: Βότση 9, (1ος όροφος) Τ.Κ.: 60100 Κατερίνη, Τ.Θ.: 135
Τηλέφωνο: +30-2351027565, (Fax) : +30-2351038165
www.epspierias.gr , e-mail: epsp135@otenet.gr
_____________________________________________________________________________________________________________________________
Αρ. Πρωτ. : 1292 Κατερίνη: 24-7-2012
Προς: Όλα τα σωματεία δυνάμεως Ε.Π.Σ. Πιερίας – έδρες τους
ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΙΚΟΥ - ΠΡΟΠΑΙΙΚΟΥ - JUNIOR και προ JUNIOR ΠΡΩ ΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 - 2013»
Κύριε Πρόεδρε.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας θέλοντας να συμβάλει στη διαμόρφωση και ανάδειξη των αυριανών σωστών αθλητών που θα συνδυάζουν την αθλητική ικανότητα και τη σωματική ανάπτυξη με τη σωστή συμπεριφορά και με στόχο την καλλιέργεια της ευγενικής άμιλλας στους αθλητικούς στίβους,
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ε Ι
Τους αγώνες των πρωταθλημάτων κατηγοριών παίδων, προπαίδων, junior και προ junior μεταξύ των ποδοσφαιρικών σωματείων της δύναμής της για την περίοδο 2012– 2013.
Η διεξαγωγή των αγώνων για τα παραπάνω πρωταθλήματα γίνεται σύμφωνα με τους όρους που
ακολουθούν,που παίρνουν υπόψη τους κανονισμούς πρωταθλημάτων και παιδιάς,αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των αγώνων και των αθλητών (ηλικία, σωματική διάπλαση κ.τ.λ.) που συγκροτούν τις ομάδες.
ΑΡΘΡΟ 1.- ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αναγνωρισμένα σωματεία της δύναμης της Ε.Π.Σ.Π.. Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής πρέπει να καταβληθεί και δικαίωμα συμμετοχής – συνδρομή 100 € ευρώ για κάθε τμήμα που θα δηλωθεί. Εάν κάποιο σωματείο δηλώσει τέσσερα (4) τμήματα τότε το ποσό θα είναι 300 €.
2. Θα συγκροτηθούν τέσσερες (4) κατηγορίες:
α) ΠΑΙ /Ν με αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 1998 και νεότερους. Σε αυτή την κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες.
β) ΠΡΟΠΑΙ /Ν με αθλητές γεννημένους τα έτη 2000 και νεότερους. Σε αυτή την κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλες οι ομάδες.
γ) JUNIOR με αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2002 και νεότερους.
δ) προ junior με αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2004 και νεότερους.
3. Κάθε σωματείο μπορεί να συμμετάσχει σε μια η περισσότερες κατηγορίες, αλλά με μία το πολύ ομάδα ανά κατηγορία.Θα μπορεί να γίνει εξαίρεση εάν το τμήμα αριθμεί πολλούς αθλητές αλλά μόνο μετά από αίτημα του ενδιαφερόμενου σωματείου
ΑΡΘΡΟ 2.- ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Τα σωματεία πρέπει να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι την 10-9-2012.
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Όλα τα παραπάνω πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν έως 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2012 χωρίς αναβολή και με όσα σωματεία κληθέντα δηλώσουν συμμετοχή.
ΠΡΟΣΟΧΗ υποχρεωτική είναι η συμμετοχή για τα σωματεία της Εθνικής κατηγορίας τουλάχιστον με ένα τμήμα.

-Τέλος στην υποχρεωτική συμμετοχή στο Παιδικό Πρωτάθλημα των ομάδων της Α΄ κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος με τροποποίηση της σχετικής προκήρυξης έβαλε η Ε.Π.Σ. Αρτας. Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή σε αυτό ήταν ήδη προαιρετική για τις ομάδες της Β΄ κατηγορίας και έτσι υποχρεωτικά θα συμμετέχουν φέτος μόνο ο Αστέρας Ρόκκα και η Φιλοθέη (Δ΄ Εθνική). Μέχρι τη Δευτέρα που μας πέρασε είχαν δηλώσει συμμετοχή στο Παιδικό Πρωτάθλημα συνολικά 23 ομάδες από τις οποίες τώρα αναμένεται κάποιες να αποσυρθούν αφού για όσες παραμείνουν θα τηρούνται όλες οι ποινές σε περίπτωση παραπτώματος. Η νέα προθεσμία για απόσυρση ή υποβολή νέας δήλωσης συμμετοχής είναι η 15η Σεπτεμβρίου.Ε.Π.Σ ΑΡΤΑΣ

-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ...ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.ΜΗ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΟΜΙΛΟ!!!

Live Streaming. 01:00 Honduras vs Ecuador 1-2(videos) FIFA WC 2014

 

Ελβετία - Γαλλία 2-5(videos)

 

Ιταλία - Κόστα Ρίκα 0-1(video)

 

Live Streaming.22:00 Switzerland vs France 2-5 FIFA WC 2014

 

Οργή για Βασιλόπουλο στη Φιλαδέλφεια

 

Σάντος: «Δυνατότεροι στις αντιξοότητες οι Έλληνες»!

 

Δεν πουλά Κρόος η Μπάγερν

 

Live Streaming.19:00 Italy vs Costa Rica - FIFA WC 2014 Eastern European Time

 

Ελλάδα - Πολωνία 3-0

 

Live Streaming.17:30 Greece vs Poland 3-0 set(25-21)(25-18)(25-23), W Volley,

 

Σουάρες: "Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην καριέρα μου"

 

Πέμπτη μεταγραφή μέσα σε δυο μέρες η Καλλονή

 

Ο ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Στην καλύτερη πεντάδα ο Ματσιούλις!

 

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ - ΑΜΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ!

 

Η ελπίδα, η ψυχανάλυση και το Περλ Χάρμπορ


ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΣΧΕΣΗ...ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ,ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ 8η ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ?.ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ???


Ιαπωνία - Ελλάδα 0-0

 

Ουρουγουάη - Αγγλία 2-1(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: