29 Ιουν 2014

Χαριστέας: «Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι»

Χαριστέας: «Δεν δέχομαι να έχουν γνώμη οι άσχετοι»Η Εθνικής μας ομάδα απέδειξε πολλά μέσα στο γήπεδο σύμφωνα με τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος καυτηριάζει όσους υποβαθμίζουν ομάδες και πρόσωπα.

Ξέσπασε κατά των επικριτών της Εθνικής ο Άγγελος Χαριστέρας, κάνοντας λόγο για άτομα που δεν έχουν γνώση και εκφράζουν ελαφρά τη καρδία απόψεις που υποβαθμίζουν ομάδες και πρόσωπα.
«Ούτε με το ανάθεμα ούτε με τις θριαμβολογίες προσφέρουμε τίποτε όλοι εμείς που είμαστε έξω από το χώρο. Και επειδή συνηθίζουμε να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, ας περιμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας μας και τότε το συζητάμε. Εγώ εύχομαι, πάντως, να τα ξαναπούμε μετά το τελος», είπε αρχικά ο 34χρονος επιθετικός στον «Ελεύθερο Τύπο».
«Διαβάζω μερικά tweets. Ο πιο κομπλεξικός λαός στον κόσμο είμαστε, με διάφορα παιδάκια που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους να κρίνουν. Πρώτα πρώτα, το μετάνιωσα γιατί κατάλαβα ότι… έριξα λάδι στη φωτιά. Κι ακόμη, όπως έγραψα, με τις λίγες λέξεις που χρησιμοποίησα, πολλοί δεν κατάλαβαν τι ήθελα να πω. Η κριτική είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και ο επαγγελματίας αθλητής τη δέχεται. Εκείνο που εγώ δεν δέχομαι είναι να έχουν γνώμη κάποιοι άσχετοι, που συνηθίζουν να ισοπεδώνουν τους πάντες και τα πάντα. Οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Μπράβο στα παιδιά που δικαίωσαν αυτούς που τους πιστεύουν. Ας είμαστε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και όπου μας πάει».
Έδωσε παράλληλα σύνθημα στους Έλληνες να υποστηρίξουν την Εθνική. «Πρέπει να μιλάς μέσα στο γήπεδο και τα παιδιά το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο. Ας στείλουμε όλοι μας στη Βραζιλία θετική αύρα για να μας πάνε όσο μπορούν ψηλότερα. Από εδώ και πέρα όσο μπορούν ψηλότερα. Από εδώ και πέρα μόνο να πανηγυρίζουμε πρέπει. Ήταν πανάξια η πρόκριση της Εθνικής από τους ομίλους, γιατί ήρθε κόντρα στην ατυχία με τους τραυματισμούς και τα τέσσερα δοκάρια. Η ομάδα κατάφερε να τα βγάλει πέρα με τρείς διαφορετικές σχολές».
Επιπρόσθετα θυμάται μια στιγμή με την φανέλα της «γαλανόλευκης»
«Το 2010 αντιμετωπίσαμε την Παραγουάη και ήταν ένα σοκ για εμάς, αφού έπαιζε γρήγορο ποδόσφαιρο και είχε εξαιρετική ποιότητα ως σύνολο. Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έδειξαν όλοι πιο έτοιμοι και τα στοιχεία που μέτρησαν περισσότερο ήταν το πάθος, η εμπειρία και η αφοσίωση στην τακτική ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τους Ιβοριανούς».
Η μετα- Ρεχάγκελ εποχή δεν θα ήταν πιο εύκολη χωρίς τον Καραγκούνη και τον Κατσουράνη όπως πιστεύει ο έμπειρος επιθετικός.
«Ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης βοήθησαν τον Σάντος να καταλάβει ότι δεν μπορεί να αλλάξει την ιδιοσυγκρασία της Εθνικής. Αποδέχθηκε, λοιπόν, τη φιλοσοφία της ομάδας και πρόσθεσε κάποια δικά του στοιχεία. Έτσι, καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι εδώ στο Μουντιάλ».

Πηγή: Σπορ FM

Κόστα Ρίκα - Ελλάδα 1-1 (5-3 πεν.)(videos)

 

Live Streaming.23:00 Costa Rica vs Greece 1-1(videos) FIFA WC 2014

 

Οι εκλεκτοί του Σάντος για την πρόκριση

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Με Παπαπέτρου, Αγραβάνη & Χριστοδούλου οι Νέοι!

 

Ολλανδία - Μεξικό 2-1(videos)

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΠΙΝΙΓΙΑ Επεσε ξύλο στη φυσούνα μεταξύ Βραζιλιάνων-Χιλιανών

 

Μουρίνιο: Ποιο θα ήταν το πρόβλημα να ήταν στο γήπεδο ο Σουάρες?

 

Το γκολ του Χαμές από την εξέδρα(vids)

 

Προσφορά 1.3 εκάτ. δολ. στον Τζεντίλε

 

Live Streaming.19:00 Netherlands vs Mexico 2-1(videos) FIFA WC 2014

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ Ροντρίγκεζ: «Μου αρέσει περισσότερο η Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα»

 

Παπαδόπουλος: "Από τη Σάλκε θα φύγω όταν θέλω εγώ"

 

Τι «καρφώνουν» οι πολίτες για τους φόρους υπέρ τρίτων - Έξοδα καβοδέτη κι άλλα παράλογα που τους τρελαίνουν

 

Ουρουγουανός δάγκωσε Άγγλο (pics vids)

 

Η ανάληψη του Δημήτρη


Κολομβία - Ουρουγουάη 2-0(videos)

Δεν υπάρχουν σχόλια: