Aπαισιοδοξία στη Μαδρίτη, προσμονή σε Αγγλία και Γαλλία! Αυτά τα είναι τα συναισθήματα που προκάλεσαν οι τάσεις φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης!


Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο λήγει το 2015 και η είδηση πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν πρόκειται να ανανεώσει έχει προκαλέσει συναγερμό σε όλη την Ευρώπη. Το θέμα του δεν είναι οικονομικό, αλλά η συμπεριφορά των Μαδριλένων προς το πρόσωπό του. Νιώθει ότι δεν τον αγαπούν όσο θα έπρεπε βάσει των επιδόσεών του! 
Η Daily Mail, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο. «Η επιστροφή του Βασιλιά;» αναρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο Old Trafford! «Η Γιουνάιτεντ είναι ενημερωμένη για την κατάσταση του Κριστιάνο», προσθέτει. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Metro. Λίγο μετά την αποκάλυψη της άρνησης του Κριστιάνο για υπογραφή νέου συμβολαίου στους Μερένγκες έβγαλε προς τα έξω ότι η συμπεριφορά του αυτή στρώνει το δρόμο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Πορτογάλου! 
 
Με αφορμή την επιστροφή του παίκτη άλλωστε για τον αγώνα της Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του, τονίζοντας ότι θα του άρεσε η σκέψη της επιστροφής του και ότι κανείς δεν ξέρει ποτέ τι μπορεί να γίνει! Λίγο μετά την κλήρωση, οι δηλώσεις του επιστρέφουν στην επικαιρότητα. Αναφορές υπάρχουν στην πλειοψηφία των αγγλικών ΜΜΕ, όπως η Mirror, η Telegraph και η Sun.
 
Χαμός όμως γίνεται και στη Γαλλία. Το France Football αναφέρει ότι «η φυγή του ποδοσφαιριστή γίνεται όλο και περισσότερο αναπόφευκτη», ενώ το 24matins το πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και... ονειρεύεται συνύπαρξη του Κριστιάνο με τον Ιμπραΐμοβιτς στην 11άδα των Παριζιάνων. Η εμπλοκή της Παρί γίνεται θέμα και στα αγγλικά ΜΜΕ. Ο Σεΐχης αλ Τανί το είχε δηλώσει άλλωστε ξεκάθαρα στις 18 Δεκεμβρίου: «Ο Κριστιάνο και ο Μουρίνιο είναι στόχοι της Παρί».
 
Ποια ωστόσο είναι η άποψη των οπαδών της Ρεάλ; Οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο παίκτης δεν θα αλλάξει απόφαση και δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Σε ηλεκτρονικό γκάλοπ που διεξήγαγε η εφημερίδα AS, απάντησαν 33.135 αναγνώστες. Η ερώτηση ήταν «Θεωρείτε ότι ο Κριστιάνο θα αλλάξει γνώμη και θα ανανεώσει;».  Το 62% απάντησε αρνητικά...