26 Φεβ 2013

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Αποθεώνονται» οι Έλληνες πρωταθλητές

«Αποθεώνονται» οι Έλληνες πρωταθλητέςΤο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Γκέτεμποργκ βρίσκεται τρεις μέρες πριν την έναρξή του και στην EEA ασχολούνται αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Έτσι, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού «αποθεώνει», μέσω του επίσημου site της, τους άλτες μας που θα συμμετάσχουν και τους οποίους θεωρεί ως φαβορί για μια θέση στο βάθρο.

Αναλυτικά:

«Ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν τέταρτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 και φέτος πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με 5.83, είναι ένα από τα φαβορί για μετάλλιο», αναφέρει το κείμενο για τον πανελλήνιο ρέκορντμαν του επί κοντώ σε ανοιχτό και κλειστό».

«Ο έμπειρος Λούης Τσάτουμας, ο οποίος ήταν “ασημένιος" στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2007, είναι μέσα στο παιχνίδι της διάκρισης. Ένα άλλο πρόσωπο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ο συμπατριώτης του Τσάτουμα, Γιώργος Τσάκωνας, με φετινό 8,15 μέτρα», αναφέρει για τους άλτες του μήκους ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου.

Στο ίδιο κείμενο, φαβορί ακόμη και για ένα μετάλλιο θεωρείται ο Κώστας Μπανιώτης στο ύψος, ενώ αναφορά γίνεται ακόμη στον Δημήτρη Τσιάμη στο τριπλούν.

Όσον αφορά τις γυναίκες, η Νικόλ Κυριακοπούλου θεωρείται ένα από τα φαβορί για διάκριση στον τελικό του επί κοντώ. 


Πηγή: Σπορ FM

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 24/2/2013.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΔΟΞΑ ΠΑΚΙΩΝ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 0-2.ημιχρ.0-0


EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Στο πλευρό των "Γιατρών χωρίς σύνορα"

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Για το πρώτο βήμα...

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Καίγεται μόνο ο Παναθηναϊκός

 

EYΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Κάριου: «Γύρισα ταινία, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω στην Ιντερ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: