28 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Άλλαξε μέρα, ώρα και ολοκληρώθηκε σε δύο γήπεδα!





Ο αγώνας Φορτούνα-Αχιλλέας για την ΕΠΣ Αρκαδίας αντί για Κυριακή πρωί (29/12), έγινε Σάββατο απόγευμα (28/12) με το πρώτο ημίχρονο να διεξάγεται στο γήπεδο της Μελιγούς και το δεύτερο σε αυτό του Άστρους!



Για ακόμη μια φορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο κλέβει την παράσταση στις "γκάφες" και αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία ο αγώνας για την Β' Κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας μεταξύ της Φορτούνα και του Αχιλλέα.
Συγκεκριμένα, το παιχνίδι είχε οριστεί να διεξαχθεί την Κυριακή (29/12) στις 11.00 το πρωί. Επειδή όμως το γήπεδο της Μελιγούς ήταν κενό, οι δυο ομάδες ζήτησαν από την τοπική Ένωση να γίνει ο αγώνας το Σάββατο στις 15.00 για να κερδίσουν μια μέρα ενόψει Πρωτοχρονιάς.





Η ΕΠΣ Αρκαδίας έδωσε την συγκατάθεσή της, οι δύο ομάδες πήγαν στο γήπεδο της Μελιγούς, όμως οι διαιτητές δεν ήταν εκεί γιατί δεν τους ενημέρωσε κανείς, ότι το ματς άλλαξε μέρα και ώρα!
Τελικά οι διαιτητές πήγαν στο γήπεδο καθυστερημένοι, το ματς άρχισε αργά και όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο είχε ήδη νυχτώσει!
Έτσι μετά από συνεννόηση, των δύο ομάδων και των διαιτητών το δεύτερο ημίχρονο έγινε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά στο γήπεδο του Άστρους το οποίο διαθέτει προβολείς!

Πηγή: arcadiasports.gr

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Έχει προϊστορία με τον Αστέρα…

 

Live Streaming.20:00 Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers Eastern European Summer Time

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Εμειναν Αθήνα Σπανούλης και Πέτγουεϊ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Νόλαν: Θα σωθούμε

 

Live Streaming.17:00 Manchester City - Crystal Palace 1-0,Norwich - Manchester United 0-1,Aston Villa - Swansea 1-1,Hull - Fulham 6-0.Premier League LIVE

 

Live Streaming.14:45 West Ham - West Bromwich 3-3England Premier League

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Χιλιάδες Ενωσίτες στο Καυτατζόγλειο παρά την απαγόρευση ομαδικής μετακίνησης

Δεν υπάρχουν σχόλια: