5 Ιαν 2014

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ: PRE-GAME: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Θέλει την επιβεβαίωση ο Παναθηναϊκός


Θέλει την επιβεβαίωση ο Παναθηναϊκός
Ποδαρικό με νίκη που θα επιβεβαιώσει την σταθερά ανοδική του πορεία επιζητεί σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός σε μία απ' τις πιο δυνατές έδρες του πρωταθλήματος, αυτή του Παναιτωλικού (15:00, NS2, Sentra 103,3, SentraGoal.gr), «γκρεμίζοντας» παράλληλα την... κατάρα που του «απαγορεύει» εδώ και ενάμισι χρόνο να κάνει τρία σερί τρίποντα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μπεργκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ έμειναν στην Αθήνα ο Ρισβάνης (αμυγδαλίτιδα) και ο Μπαϊράμι (κρίθηκε ανέτοιμος). Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν το απόρθητο της έδρας τους, ενώ έχουν για πρώτη φορά στην αποστολή τους το νεοακτηθέντα, Νταλμά.
Με όλα τα «βαριά» χαρτιά για το διπλό
Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεσή του όλα τα «βαριά» χαρτιά του, αφού και ο Μάρκους Μπεργκ φωνάζει «παρών» επιστρέφοντας μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο (θλάση ήπιας μορφής). Στην ενδεκάδα θα πάρει ακόμη θέση ο Ντάνιελ Πράνιτς (αντί του Ντίνα), ενώ θα διατηρηθεί στην κορυφή του ρόμβου ο Αμπεΐντ.

Στη δε άμυνα επανέρχεται ο Σίλντενφελντ, με τον Τριανταφυλλόπουλο να «μετακομίζει» δεξιά αντί του Σπυρόπουλου (έμεινε εκτός 20άδας). Πολλές πιθανότητες για να επανέλθει στην ενδεκάδα έχει και ο Καπίνο, αντί του Κοτσόλη. Στον αντίποδα, ο 40χρονος τεχνικός άφησε στην Αθήνα τον Μπαϊράμι, αφού έκρινε πως δεν είναι ακόμη στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Στη χθεσινή προπόνηση ο Αναστασίου δούλεψε πολύ στην τακτική αλλά και στις στημένες φάσεις, αφού ο Παναιτωλικός έχει πολλά ψηλά κορμιά και δύναμη στον αέρα.
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μπακάκης, Κούσας, Μπικέι, Μελισσάς, Γκάλο, Τζούνιορ, Καμαρά, Γοδόι, Θεοδωρίδης, Νταλμά, Μπόγιοβιτς
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέιντ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Μπεργκ 

Πηγή: Goal
Live Streaming.15:00 Panaitolikos vs Panathinaikos Athens (Αν...)

Live Streaming.17:15 Veria FC vs Platanias(πιθανον..),Live Streaming.17:15 Panthrakikos vs Levadiakos FC,(Αγνωστο για Link)

ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β/Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Ο ΔΑΦΝΙΟΥ 6-1 ημιχρ.2-1



ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:«Ήρεμη δύναμη στην μεσαία γραμμή o Μαντούρο»

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ο Γουόλκοτ "τρόλαρε" τους οπαδούς της Τότεναμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: