16 Μαρ 2014

Το ΠΑΟΚ-Άρης σε αριθμούς


Διαβάστε ενδιαφέροντες αριθμούς που συνοδεύουν την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά από τις προηγούμενες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα και το Κλεάνθης Βικελίδης.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό θέμα: "3 γκολ είχε σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις 27 Φεβρουαρίου 2005 στη νίκη του με 3-1 επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης σε μια αναμέτρηση που ο αντίπαλος του έψαχνε πάλι τη σωτηρία από την 14η θέση της βαθμολογίας σε πρωτάθλημα 16 ομάδων τότε και στο τέλος δεν το κατάφερε.
2 γκολ είχε δεχθεί ο Άρης την σεζόν 1996-97 στο γήπεδο της Τούμπας, στον πρώτο του υποβιβασμό, στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου που είχε γίνει με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Στον πρώτο είχε τελειώσει με λευκή ισοπαλία που πάλι άφηνε τον Άρη κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.
8 ματς από τα 14 που έχει δώσει ο Άρης στην έδρα του την φετινή περίοδο δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, ενώ μετρά μόλις μια νίκη στην έδρα του (Πανιώνιος 1-0). Ο ΠΑΟΚ από την άλλη πλευρά δεν έχει σκοράρει μόνο στα τρία από τα 14 ματς που έχει δώσει μακριά από την έδρα του την φετινή σεζόν (Παναιτωλικός – Πανιώνιος – Ολυμπιακός) και ο απολογισμός του εκτός είναι 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και έξι ήττες.
5 αναμετρήσεις χωρίς νίκη μακριά από την έδρα του έχει συμπληρώσει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί από την σεζόν 2011-12, όπου στο τέλος της σεζόν είχε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στον Βόλο με 3-0, είχε ισοπαλία με τον Άρη, ήττες από τον Πανιώνιο (1-0) και την ΑΕΚ (4-0) και ισοπαλίες με Ατρόμητο (2-2) και Ηρακλή (0-0). Από τότε δεν έχει μετρήσει πάνω από τέσσερα ταξίδια χωρίς να πάρει τους τρεις βαθμούς.
9 επισκέψεις χωρίς νίκη στην έδρα του Άρη είναι η αρνητική επίδοση που “κυνηγούσε” τον ΠΑΟΚ από τις 16 Δεκεμβρίου 1962 μέχρι τις 3 Ιουνίου 1973 που πήρε πάλι τους τρεις βαθμούς. Σε εκείνο το διάστημα είχε πέντε ισοπαλίες, ενώ ο Άρης είχε επικρατήσει τέσσερις φορές. Τώρα έχει πάλι πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες και δεν θέλει να ισοφαρίσει την αρνητική επίδοση του στα εκτός έδρας ματς με τον Άρη".

Πηγή: Sport 24

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΙΜΠΑΛΗΣ του ΘΕΟΔ.Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΗΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΡΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ(ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!)

 

ΓΗΠΕΔΟ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013.ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ-Α.Σ ΑΠΙΔΙΑΣ 6-1 ημιχρ. 1-0

 

 

Live Streaming.21:45 Genoa - Juventus 0-1,AC Fiorentina - AC Chievo Verona 3-1 Italy Serie A

 

Αναστόπουλος: "Κρατάμε βαθμούς και καλή εμφάνιση"

 

Live Streaming.19:30 Aris Thessaloniki FC - PAOK Saloniki

 

Live Streaming.18:00 Tottenham - Arsenal England Premier League,Live Streaming.18:00 Barcelona - Osasuna Spain LIGA BBVA

 

Live Streaming.17:15 Panionios Athens - Levadiakos 4-2,Asteras Tripolis - Ergotelis 2-3,Platanias - Kalloni Lekanopedio 7-0

 

Pregame: ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟ

 

«Δοκιμές» και… κατασκοπία εν όψει Μάντσεστερ

 

Live Streaming.15:30 Manchester United - Liverpool FC 0-1(video) Premier League

 

Live Streaming.15:00 PAS Giannina - Panathinaikos 0-1(video)

 

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ(?).ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ....ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΖΟ!!!

 

Το ΠΑΟΚ-Άρης σε αριθμούς

 

"Από τους καλύτερους ΠΑΟΚ όλων των εποχών"

 

"Μάτια" της Τζένοα σε Καπίνο

 

Η πρόεδρος πανηγυρίζει με τον σκόρερ που είναι και άντρας της!

 

Live Streaming.21:00 Malaga CF - Real Madrid 0-1 (videos) Spain LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: