15 Δεκ 2013

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Ηγέτη για την άμυνα και φορ

Η έλλειψη ηγέτη στην άμυνα, με τον Σίλντενφελντ να μην εμπνέει σιγουριά και τον Παναθηναϊκό να χάνει για ακόμη μια φορά βαθμούς λόγω των αδυναμιών του. Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης σχολιάζει την ήττα από τον Ατρόμητο και γράφει για τις ανάγκες της ομάδας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ηγέτη στην άμυνα, έχει τεράστιο πρόβλημα στην αμυντική του λειτουργία, ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις και το ανησυχητικό είναι ότι τα κακώς κείμενα της ομάδας παραμένουν με αποτέλεσμα να χάνονται πολλοί βαθμοί. Πέμπτη ήττα στο πρωτάθλημα,  τρίτη μέσα στη Λεωφόρο,  όγδοο αρνητικό αποτέλεσμα σε 15 αγωνιστικές, αν υπολογίσουμε και τις τρεις ισοπαλίες και πλέον βρίσκεται στο -4 από την τρίτη  θέση της βαθμολογίας.
Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του ηγέτη. Επιρρεπής στο λάθος, δεν εμπνέει σιγουριά και δεν έχει καταφέρει να δέσει με κανέναν από τους υπόλοιπους τρεις στόπερ, τους Τριανταφυλλόπουλο-Κουτρουμπή-Ρισβάνη. Ο Αναστασίου ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα με πολλές αλλαγές στην άμυνα σε όλες τις θέσεις με εξαίρεση αυτή του αριστερού μπακ που είναι καπαρωμένη από τον Νάνο, όμως δεν τα έχει καταφέρει. Και οι συνεχείς αλλαγές στις δύο θέσεις των στόπερ, καταδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό.
Παθητικό 15 γκολ, δηλαδή μέσο όρο 1 γκολ σε κάθε παιχνίδι! Έχει δεχτεί γκολ στα 10 από τα 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα! Κράτησε το "μηδέν" με Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Εργοτέλη, Άρη και Καλλονή. Η άμυνα είναι το Α και το Ω σε μια νέα ομάδα και ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να βρει άμεσα λύσεις, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα χάσει και άλλους βαθμούς.
Πρέπει ο Παναθηναϊκός να πάρει στόπερ τον Ιανουάριο; Πιστεύω πως ναι. Και όχι απλά έναν παίκτη. Έναν ηγέτη για το κέντρο της άμυνας. Ο Σίλντενφελντ δεν έχει δικαιώσει μέχρι τώρα τους Νταμπίζα-Αναστασίου που στήριξαν πολλά στον έμπειρο Κροάτη αμυντικό. Πιθανότατα ο Σίλντενφελντ θα μείνει στον πάγκο στα δύο τελευταία παιχνίδια για το 2013 με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη στη Λιβαδειά και με την Ξάνθη την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Παιχνίδια που θα χάσει όπως όλα δείχνουν και ο τραυματίας Μπεργκ. Χωρίς τον Σουηδό ο Παναθηναϊκός είναι διαφορετική ομάδα, λιγότερη επικίνδυνη επιθετικά και σίγουρα τον Ιανουάριο πρέπει να αποκτηθεί επιθετικός για να καλύψει το κενό του Φιγκερόα. Χρόνος υπάρχει για τη μεταγραφική περίοδο, αυτό που προέχει για τους "πράσινους" είναι να κλείσουν με δύο νίκες τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος για να μην πάει χαμένη η καλή και υγιής προσπάθεια από το ξεκίνημα της σεζόν. 

Πηγή: Contra

Live Streaming.17:15 Asteras Tripolis - Panionios Athens(πιθανο),Live Streaming.17:15 Veria FC - Panaitolikos,Live Streaming.17:15 Apollon Smirnis - Panathinaikos,Live Streaming.17:15 Kalloni Lekanopedio - PAOK Saloniki(αμφιβολα τα επομενα..)

Live Streaming.18:00 Tottenham - Liverpool FC England Premier League Eastern European Time

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Με κασκόλ του «Super 3» ο Γκρόσκροϊτς της Ντόρτμουντ!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Λάβετε θέσεις... Μια νέα Ευρώπη γεννιέται!

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Ηγέτη για την άμυνα και φορ

 

ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ:Όλα τα γκολ του Σαββάτου

 

Live Streaminng.21:00 Barcelona - Villarreal CF 2-1 Spain LIGA BBVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: