7 Απρ 2014

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

Με στόχο να καταρρίψει το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι και του Ζοζέ Αλταφίνι ταξιδεύει με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το επαναληπτικό ματς με την Ντόρτμουντ στο Champions League.

Την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γερμανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό του 3-0 στο Μπερναμπέου, ανακοίνωσε ο Κάρλο Αντσελότι.
Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε προφυλαχθεί στο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος με την Σοσιεδάδ, και θα προσπαθήσει στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» να σπάσει το ρεκόρ των περισσότερων γκολ στο Champions League.
Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της «βασίλισσας» έχει πετύχει 14 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όσα είχαν πετύχει στο παρελθόν σε μία χρονιά ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και ο Ζοζέ Αλταφίνι της Μίλαν τη σεζόν 1962/63.
Η διαφορά είναι ότι ο διεθνής άσος των «μερένχες» μπορεί να ξεπεράσει τη συγκεκριμένη επίδοση σε λιγότερους αγώνες, αφού φέτος έχει φτάσει στα 14 γκολ μόλις σε οχτώ ματς (δεν είχε παίξει στο εντός έδρας ματς με τη Γαλατασαράι).
Εκτός από τον Ρονάλντο, ο Ιταλός προπονητής υπολογίζει και τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, όπως και τον Κοεντράο που δεν είχε παίξει στο «Ανοέτα».
Η αποστολή της Ρεάλ
Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Ντιέγκο Λόπεθ, Χεσούς,
Αμυντικοί: Βαράν, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ και Νάτσο
Μέσοι: Μπέιλ, Ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόνσο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Ιγαραμέντι και Χεσέ Ροντρίγκεθ
Επιθετικοί: Μοράτα, Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: Σπορ FM

Live Streaming.22:00 Genoa vs AC Milan Italy Serie A ,Live Streaming.22:00 Tottenham Hotspur vs Sunderland.England Premier League Eastern European Time

 

Από χτες το βράδυ ξεκίνησα μια νέα προσπάθεια για τα δεδομένα της Λακωνίας... Η διαφορά πλέον είναι ότι η σελίδα ανήκει σε εμένα και δεν πρόκειται να χαριστώ σε κανέναν.(!!!!)

 

Και τώρα αρχίζει η Euroleague...

 

Καλυμμένος για την αδειοδότηση

 

Μιράντα: Στόχος μόνο η πρόκριση

 

Τρέλα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

 

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

 

Χωρίς κόσμο ο Απόλλων στο "Γ. Καραϊσκάκης"

 

ΟΦΗ: Ξεκούραση μετά την ανατροπή

 

Την Πέμπτη αρχίζουν τα πλέι οφ

 

Ταξιδεύει για το ρεκόρ ο Ρονάλντο

 

Μιχαήλ: «Δώσαμε το 1000%»

 

Πετρόπουλος: «Νίκη με Ολυμπιακό»

 

ΥΠΕΣΤΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΜΠΑ Νοκ-άουτ, ενόψει... αιωνίων, ο Τεόντοσιτς;

 

Τζέραρντ: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα»

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού



 

Live η Συνέντευξη Τύπου για την φιέστα του Ολυμπιακού

 

ΘΕΜΑ 23ο: Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων Τοπ. κοινότητας Έλους» Εισηγητής: Παπαχρήστου Ευθύμιος – Αντιδήμαρχος.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ...Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 23 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΛΟΥΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: